Sınırsız PaylaşımNe Mutlu Türküm DiyeneNazar etme nolur, Çalış seninde olur :-)
FoRuMsN.CoM Toolbar yüklemek için tıklayın
 Ana Sayfa   Forum   Arama   Yeni mesajlar   Yeni yanıtlar   Oyun   eKart Gönder   Yaygara   Haberler   Toplist   Sohbet   İletişim  
FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
26 Mayıs 2012 05:05:10

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: FoRuMsN.CoM sitemize hoş geldiniz... Umarız hoş vakit geçirirsiniz...

Ana SayfaAna Sayfa ForumForum YardımYardım AraAra OyunOyun Giriş YapGiriş Yap KayıtKayıt
FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım Eğlence & Haberler & Güncel Olaylar Video izle & Müzik Dinle Video - Klip (Moderatörler: - MéяtCλ[N] -, αβśoluţə) Konu: Sevda yitirilmiş bir cümledir şairin lügatında...
Konu Bilgileri
KonuSevda yitirilmiş bir cümledir şairin lügatında... | (Basit Görünüm)
Yanıtlar2
Okunma Sayısı559 defa
Konuyu İnceleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Bu konu henüz derecelendirilmemiş!
Bu konuyu derecelendirmediniz. Derece Seç:
Gönderen Konu: Sevda yitirilmiş bir cümledir şairin lügatında...

HERO
Yasaklama
Yasaklama
| Usta Üye |

Avatar seçmemişsiniz düzenlemek için tıklayın.

Karizma 227

Teşekkür
-Edilen: 0
-Alınan: 5

Üye No: 4064
Konu Sayısı: 265
Yer: gecelerin içinden...

(¯`•._) HERO (¯`•._)

Stats

Sonraki Seviye:
 3.83% ( 46 / 1200 )

« : 25 Nisan 2007 19:42:43 »

Kalbim büyüdü artık aşkının karşısında... Kalbime dar gelen aşk, sevincime bol gelen hüzün, nasıl ulaştırır beni vuslatsız yollardan sana? Kasıp kavuran sevdaydı içimde kopmayan kasırgalar... Bütün yolları sana çıkartan çıkmaz sokaklardan geldim yokluğunun yangın yeri yüreğime...

Kalbim büyüdü artık... Aşkın küçük kalıyor kalbimin karşısında.
Hüzün rengi kelimelerle dolduruyorum hayatın boşluklarını...

Hicran koyusu günlerle kovaladım zamanı... Saatler simsiyah ırmaktan geçiriyor yelkovanını, akrebi beynimi kemiriyor. Şubat soğukluğundaki soba yani ısınışlarım, ağustos sıcaklığındaki mavi suların serinliği var küflenmeye yüz tutmuş beynimde. Kelepçeli sakinliğim var benim... Kelepçeli düşlerim, kelepçeli düşüşlerim var!

Ben ne sevdasıyla tanınan Mecnun, ne hakka kendini adamış Yunus, nede acılarıyla şöhret bulmuş KAHRAMAN´ım... Süpermen´de değilim, kurtaramam dünyayı devrik cümlelerimle... Yüreğimi giydim üstüme, açtım kalbimin kapısını cümlelere... Mecnun gibi aşık, Yunus gibi yalınayak, Kahraman gibi yalınkalem gidişim var cümlelerin üstüne... Bundandır yalınlığı harflerimin, bundandır anlaşılmazlığı öznelerimin...

Ama sevda yitirilmiş cümledir şairin lugatinda... Peşine düşer harflerin, izini sürer kaybedişin, kelimeleri yenik düşer hayata, sessizce dökerler gözyaşlarını beyaz sayfalara... Sevda kayıp cümledir şairin lugatında... Uçurumların kenar mahallelerinde konar geceye, zilzallerle sarsılır ruhu... Onu bulmak için yazar bir ömür boyu... Oysa, SEVDA siyah cümledir gece karanlığında, bulunmaz kalem oynatmakla... Hiçbir sevda bulunmaz el yordamıyla...

Kahırdan kararan yüzüm, esmer bir bakış yapıyor gözlerimi kimi zaman... Kendi bakışlarında kendini kaybeden aynalara bırakıyorum yüzümü... Yüzsüz gezmek korkaklığımdan değil, kendimi taşıyamamaktan! Sabırla bekliyorum, kendi yangınında yanan, kendi denizinde boğulan bir "ben" in karşısına çıkıp korkusuzca; "buradayım, işte buradayım" demeyi... Acıdan yas tutmuş ömrüme yeni devrim yaratmayı... Tahammülsüz ayak durmuyor isteklerimin üstünde!! İçim geçiyor içimden, içim düşüyor içime... Kaza süsü verilen yaşantımda intiharlardan geçiyor ömrüm... Hasretler bırakıyorum mavi okyanusuna kalbimin, kasım kaybedişleriyle ıslatıyorum gözlerimi... Beynime geçirilen prangalar, ruhumun dizginleri şimdilerde! Dilime mühürlenen bitimsiz suskunluklarımda kayboluyorum... Artık susuyorum bir sürü kelimeye... Çünkü sevgili; gidişinin gözlerinden öperken dudaklarım kaldı yokluğunda... Günahlarım kaldı sırtında... Veballerim kaldı boynunda... Bu yüzden yokluğunu oruç gibi dilimde tutuşum ve bu yüzden kelimelerin dilsizliğinde, dilsizce susuşum...Gerçekleşmeyen düşlerim, sonu gelmeyen düşüşlerim var bu kentin kaldırımlarında... Her imkansızım sen oldun, her engelim hasretin oldu...

Oysa ne çok istemiştim bir kerede mutluluktan dolmasını gözlerimin, bir kerede sevinçten dönmesini başımın, yüreğime çelme takmasini sevdanın, düşürmesini beni bu kentin yorgun kaldırımlarına... Ama olmadı... Mutluluk hep Keloğlan´ın padişahın kızıyla evlenmesinde kaldı... Geçemedi bir türlü bir varmıştan öteye...
Artık zamansızlık vuruyor kapılarımı... Saatler durdu, zaman seni tam sen geçerken.. Akrebi beni, yelkovanı seni öldürdü... Tamda sen beni alıp gitmişken benden!!
Kendimi sende kaybettim, yoluma çıkan her "ben" bu kadar "sen" olmuşken...
Sen yoksun artık sevgili...

Sen yokluğa giden yol´sun artık...

Bense suskunum... Çünkü sendin benim en büyük cümlem... Aşk´tı sırtımdaki ağır heybem... Acıyla dolmuştu kara kaplı sırdaş güncem... Yoksulduk sevdadan, yoksunduk mutluluktan... Sevdadan yoksulluğumuzdu mutluluktan yoksunluğumuz...

Sen yoksun artık sevgili! Dudaklarım sensiz kaldı, yani kelimesiz...
Ben sende kendimi bulmuştum sevgili, sen yoksun artık...Sen vuslata varmayan çıkmaz yolsun artık...
Aranmayan bir kayıptın mutluluk kumsallarında...
Bir varmış bin yokmuştun tüm sevda masallarında...
Bense kaybettim kendimi aşkta... (ölümsüzdür)
Önüm düş, arkam aşk, sağım acı, solum sevda... Bulsaydım kendimi, sobelicektim bu defa!!

Sen yoksun artık sevgili! Dudaklarım sensiz kaldı, yani kelimesiz...
Ben sende kendimi bulmuştum sevgili, sen yoksun artık...Sen vuslata varmayan çıkmaz yolsun artık...
Aranmayan bir kayıptın mutluluk kumsallarında...
Bir varmış bin yokmuştun tüm sevda masallarında...
Bense kaybettim kendimi aşkta... (ölümsüzdür)
Önüm düş, arkam aşk, sağım acı, solum sevda... Bulsaydım kendimi, sobelicektim bu defa!!
[/b][/b]
Sponsor Bağlantı
◄ JαcкαL ►
Aggesif MOD ™
Forum Sorumlusu
*

Karizma 881

Teşekkür
-Edilen: 224
-Alınan: 582

Üye No: 1082
Burç: Boğa
Takım: Galatasaray
Ruh Hali: Havalı Karizmatik bakış
Konu Sayısı: 894
Yer: C:\WINDOWS\system32

Yαğмυя' υ вєкℓєуєη тσρяαкLαя Gιвιуιм...

WWW Stats

Şampiyon Olduğu Oyun

100% Tamamlandı

« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2007 19:45:59 »

Burası Türkçe Müzikleri ve videoları Download edebileceğimiz bölümdür. Konu Taşınmıştır.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
- MéяtCλ[N] -
Bölüm Moderatörü
*

Karizma 449

Teşekkür
-Edilen: 157
-Alınan: 218

Üye No: 2693
Burç: Yengeç
Takım: Galatasaray
Kan Grubu: B Rh (+)
Ruh Hali: Paranoyak Geri zekalı
Konu Sayısı: 609

WWW Stats

100% Tamamlandı

« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2007 20:47:42 »

Güzel Sözler arkadaki çalan Şarkı da güzel Paylaşım için Teşekkürler  Çok üzgün  Çok üzgün

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım Eğlence & Haberler & Güncel Olaylar Video izle & Müzik Dinle Video - Klip (Moderatörler: - MéяtCλ[N] -, αβśoluţə) Konu: Sevda yitirilmiş bir cümledir şairin lügatında...
Gitmek istediğiniz yer:  

¦All rights reserved FoRuMsN.CoM™¦ Copyright © 2005-2006 - FoRuMsN.CoM Her Hakkı Saklıdır Designed By Badboy

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines
SMFone design by A.M.A, ported to SMF 1.1 by Aäron.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.112 Saniyede 33 Sorgu ile Oluşturuldu
Google'ın bu sayfayı en son ziyaret zamanı 20 Mayıs 2012 00:00:36

FoRuMsN.CoM'a Hoşgeldiniz
Hala Üye değilmisiniz?
Üye olmak çok kolay
Hemde Ücretsiz
Üye olmak için tıklayın