Sınırsız PaylaşımNe Mutlu Türküm DiyeneNazar etme nolur, Çalış seninde olur :-)
FoRuMsN.CoM Toolbar yüklemek için tıklayın
 Ana Sayfa   Forum   Arama   Yeni mesajlar   Yeni yanıtlar   Oyun   eKart Gönder   Yaygara   Haberler   Toplist   Sohbet   İletişim  
FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
25 Mayıs 2012 19:23:05

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: FoRuMsN.CoM sitemize hoş geldiniz... Umarız hoş vakit geçirirsiniz...

Ana SayfaAna Sayfa ForumForum YardımYardım AraAra OyunOyun Giriş YapGiriş Yap KayıtKayıt
FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım Oyun Oyun Tanıtım & Demo Oyun Download Konu: Crashday FULL
Konu Bilgileri
KonuCrashday FULL | (Basit Görünüm)
Yanıtlar3
Okunma Sayısı705 defa
Konuyu İnceleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Bu konu henüz derecelendirilmemiş!
Bu konuyu derecelendirmediniz. Derece Seç:
Gönderen Konu: Crashday FULL

MσηarcH »
<RUHSUZ PRENS>
◄ VIP Üye ►

Karizma 357

Teşekkür
-Edilen: 174
-Alınan: 107

Üye No: 18793
Burç: Aslan
Takım: Beşiktaş
Ruh Hali: Şeytan Şeytan
Konu Sayısı: 100
Yer: KaRaNlIkLaR dİyArI

Doğarken Niçin Ağladığımı Yaşadıkça Anlıyorum...!

Stats

Sonraki Seviye:
 81.67% ( 980 / 1200 )

« : 10 Mart 2008 13:46:39 »

Platform: PC
Tür: Yarış
Multiplayer: Var
Yayıncı: Atari
Yapımcı: Moon Byte Studios
Çıkış Tarihi: 2006 Şubat

EskidenDestruction Derby, Vigilance vardı. Arabamızın üzerindeki enteresansilah ve füzeler ile arenalarda azgın araçları kovalar, havayauçururduk. O zamanlar hatırlıyorum da çok fazla alternatif yarış oyunuvardı. Hala Motorhead'in neden bir anda yok olduğunu anlayabilmişdeğilim, en azından Test Drive bile hala pes etmedi. Ne günlerdi ama!En azından benim için. Bu tarz oyunları oynayabilmek için oyuncular hepkonsol almak zorunda bırakılmıştır, çünkü son zamanlarda PC'deadamakıllı alternatif yarış oyunu çıkmaz olmuştu. Yarışlar Arcade veSimülasyon olarak gruplara ayrılmış ve üç beş oyun oynar olmuştuk.Neyse ki son yıllarda bu tekdüzelik son bulmuş ve FlatOut veTrackmania'mıza kavuşmuştuk. Derken Crashday geldi ve eski oyunculariçin yeni olmayan ama herkesi eğlendirebilecek bir oyun olduğunugösterdi. Şimdi "Ne kadar çok oyun saydın bu arada" diyeceksiniz amahaklı olduğum bir nokta var ki, bu oyunda hepsinden bir şeylerbulacaksınız. Trackmania'nın spiral engellerini, FlatOut'un vahşiortamını, Burnout'un heyecanını (tamam, hiçbir şey yerini tutmaz) veeskilerin tadını. Ama tüm bunların taklit bir oyun ile karşınızageleceğini sanmayın. Bir de yazımın başında belirtmeliyim ki, sonzamanlarda demolar bile devasa boyutlardayken tek cd'lik bu oyunun bukadar kaliteli olabileceğini de tahmin etmemiştim açıkçası.

Öncelikle,Crashday, yazının başında da belirttiğim gibi birçok oyundan esintilertaşıyor. Bu da oyundan uzun süre kopmamanızı sağlıyor. Hele ki oyununmultiplayer kısmı gerçekten insanı çok eğlendiriyor. Ayrıca içerisindebir çok mod barındırması da oyunun uzun soluklu olmasını sağlamış.

OyunumuzdaSingle, Career, Multiplayer, Mini Games ve Track Editor olmak üzere beşana yarış seçeneği var. Bunlardan ilk olarak Single moddaki yarışlardanbaşlayacak olursak özetle her bir yarış kategorisi şöyle:

WreckingMatch: Evlere şenlik modifiyeli araçlarınız ile birbirinden ilginçarena ya da kendi yaptığınız pistlerde olabildiğince fazla aracı imhaetmeye çalışıyorsunuz. İsterseniz zamana karşı oynayabilme seçenekleride mevcut. Modlardan bana göre en eğlenceli olanı şüphesiz ki bu.

StuntShow: Burada ise sizlerin zorlanabilmesi için çeşitli engeller var vespiral yollarda en artistik hareketleri yaparak (uçma, hoplama, çitüstünden atlama, şahlanma, yere çakılma gibi kendi ufkunuza göreisimler verebilirsiniz) puan toplamaya çalışacaksınız.

Hold TheFlag: Küçük dev smiley'ler ile kendini anlatabilen araçlarınızdabirbirinizden bayrak kapmaya çalışacaksınız. Aracınızın aldığı hasaragöre smiley ifadeniz değişecek; belki bir yara bandı saracaksınızkafanıza, belki de hızla bir araca bindirirken sinsice bir gülümsemegöreceksiniz.

Race: İşte bildiğimiz yarış modu, ne diyebiliriz ki?

PassThe Bomb: Bir diğer bağımlılık yapıcı mod daha. Burada görev, araçlarınüzerindeki bombaları alıp karşınızdaki en yakın araçla süre bitmedentokuşarak, el değiştirmek. Bir çeşit "elim sende ama çabuk olmaz isepatlarım" modu.

Bomb Run: Bombaları el değiştirmemizden farklıolarak, üzerimizde sayacı olan bombanın patlamaması için checkpointnoktalarından süre bitmeden geçmemiz gerekiyor.

Test Drive:Oyundaki ilerlemenize bağlı olarak istediğiniz araç ve pisttedilediğiniz gibi takılmak için bu modu kullanabilirsiniz.

CareerMod: Artık her yarış oyununda olmazsa olmaz, karizma yapma, yükselme,en kral olma, raconda söz sahibi olma gibi alt sınıfları içindebarındıran, gerekli bir mod. Burada Single Events içindeki tüm oyunlarve fazlasını belli bir düzen içinde oynamanız isteniyor. Tabii bedavadeğil; ilerledikçe ve yarış kazandıkça araçlarınızı yeni silah vedonanımlar ile donatmak, bunun için de alışveriş merkezine giriş vizesiolan paracıkları toplayabilmek şart oluyor. Bence çok da eğlencelioluyor çünkü araçlarınızı extra tampon, vinyl, taramalı ile donatmakgerçekten çok zevkli.

Mini Games: Burada uzun atlama, birrampadan hızla uçma, checkpoint'lerden olabildiğince hızlı geçme gibiküçük oyunlar mevcut. Aynen Flatout'daki oyunlar gibi ama tek farkaracımızdan fırlayan bir şoförümüz yok. Yok şoförümüz var ama hem kaskıvar, hem de emniyet kemeri takılı

TrackEditor: İşte en zevkli özelliklerden birisi. Kendi yaptığınız uçukkaçık pistleri test etmek ve yarışabilmek için hiç sıkılmadanoynayabileceğiniz bir editör. Editör gerçekten çok başarılı, çünküTrackmania'nın editöründen daha kullanışlı ve daha çok araç içeriyor.Kesinlikle herkes en azından bir pist yapmalı ve oynamalı. Çünkü bazenbir pist yapmak için uzun bir süre kendinizi kaptırdığınızıgörebilirsiniz.

Multiplayer: En eğlenceli kısımlardan biri.Kendi oluşturduğunuz ya da mevcut server'larda arkadaşlarınız ileWrecking ya da Pass The Bomb oynamak çok zevkli. Tavsiye olunur. "Nasılpatlattım kafanı!" diye birbirine takılanlara birebir.

Flashların Görülmesine İzin Verilmiyor
Flashı Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap -part1 -
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap -part2 -
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap -part3 -Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap -part4 -
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap -part5 -
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap  -part6 -

şifre için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLAYINIZ.

Sponsor Bağlantı
BlaCkLorD
MEHMET TURAK<<<
◄ VIP Üye ►

Karizma 573

Teşekkür
-Edilen: 170
-Alınan: 300

Üye No: 18028
Burç: Yay
Takım: Galatasaray
Kan Grubu: 0 Rh (-)
Ruh Hali: Olgun Gülümseme
Konu Sayısı: 911
Yer: NOW HERE NOW WHERE

Yüreğim Islaktır Benim Kuytularda Ağlamaktan Ve Ha

Stats

100% Tamamlandı

« Yanıtla #1 : 10 Mart 2008 14:25:28 »

ahhh bide kota olmayacak gör sen beni ozman ahh  sağol dostum paylasım için

Biz ki Ustasıydık Aşk Yaşamanın & Yaşatmanın!
INsaNLar o Kocaman 3 Harfi Nankörlere,
Kalp Kıranlara, Keyf Düşkünlerine Alet Etmeden Evvel!
Hal "Bu"ysa Şimdi Çırağı Dahi Değilim Aşkın!!!!!
                            Yüreğim Islaktır Benim Kuytularda Ağlamaktan

Ve Hafif Uçuktur Rengi

Kurusun Diye Kaç Kez Güneşe Asılmaktan...
MσηarcH »
<RUHSUZ PRENS>
◄ VIP Üye ►

Karizma 357

Teşekkür
-Edilen: 174
-Alınan: 107

Üye No: 18793
Burç: Aslan
Takım: Beşiktaş
Ruh Hali: Şeytan Şeytan
Konu Sayısı: 100
Yer: KaRaNlIkLaR dİyArI

Doğarken Niçin Ağladığımı Yaşadıkça Anlıyorum...!

Stats

Sonraki Seviye:
 81.67% ( 980 / 1200 )

« Yanıtla #2 : 10 Mart 2008 14:29:14 »

rica ederim dostum

n6630
| Yeni Üye |
*

Avatar seçmemişsiniz düzenlemek için tıklayın.

Karizma 0

Teşekkür
-Edilen: 0
-Alınan: 0

Üye No: 45134
Takım: Diğer
Konu Sayısı: 0
Yer: istanblue

Stats

Sonraki Seviye:
 2% ( 1 / 50 )

« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2008 16:30:48 »

crashday  multıplayer nasıl oynanır bızahmet anlatırmısınız

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım Oyun Oyun Tanıtım & Demo Oyun Download Konu: Crashday FULL
Gitmek istediğiniz yer:  

¦All rights reserved FoRuMsN.CoM™¦ Copyright © 2005-2006 - FoRuMsN.CoM Her Hakkı Saklıdır Designed By Badboy

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines
SMFone design by A.M.A, ported to SMF 1.1 by Aäron.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.109 Saniyede 34 Sorgu ile Oluşturuldu
Google'ın bu sayfayı en son ziyaret zamanı 20 Mayıs 2012 20:51:31

FoRuMsN.CoM'a Hoşgeldiniz
Hala Üye değilmisiniz?
Üye olmak çok kolay
Hemde Ücretsiz
Üye olmak için tıklayın