Sınırsız PaylaşımNe Mutlu Türküm DiyeneNazar etme nolur, Çalış seninde olur :-)
FoRuMsN.CoM Toolbar yüklemek için tıklayın
 Ana Sayfa   Forum   Arama   Yeni mesajlar   Yeni yanıtlar   Oyun   eKart Gönder   Yaygara   Haberler   Toplist   Sohbet   İletişim  
FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
25 Mayıs 2012 10:34:58

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: FoRuMsN.CoM sitemize hoş geldiniz... Umarız hoş vakit geçirirsiniz...

Ana SayfaAna Sayfa ForumForum YardımYardım AraAra OyunOyun Giriş YapGiriş Yap KayıtKayıt
FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım Eğlence & Haberler & Güncel Olaylar Komik Fıkralar Komik Yazılar (Moderatör: αβśoluţə) Konu: Çocukların Tanrıya yazdığı mektuplar
Konu Bilgileri
KonuÇocukların Tanrıya yazdığı mektuplar | (Basit Görünüm)
Yanıtlar2
Okunma Sayısı723 defa
Konuyu İnceleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Bu konu henüz derecelendirilmemiş!
Bu konuyu derecelendirmediniz. Derece Seç:
Gönderen Konu: Çocukların Tanrıya yazdığı mektuplar

ღ♥ღ ρяєηѕєѕ ღ♥ღ
˙·٠٠•● ア乇尺i●•٠٠˙
| Usta Üye |

Karizma 397

Teşekkür
-Edilen: 91
-Alınan: 186

Üye No: 40906
Burç: Terazi
Takım: Galatasaray
Kan Grubu: A Rh (+)
Ruh Hali: Havalı Karizmatik bakış
Konu Sayısı: 1187
Yer: *mašaLLaя aLémiиđéim. ßi ωαяmıšım ßi чħøqmυšum..

ѕєη вυ кαℓвιη вιятαηєѕιѕιη!!!

Stats

Sonraki Seviye:
 86.42% ( 1037 / 1200 )

« : 04 Eylül 2008 13:23:08 »

TANRIM Bİ DİNLE....
Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan çocuklar büyüklerin değil kendi kafalarının çocuk dünyalarının tanımladığı büyük bir güven duyup büyük bir umutla bağlandıkları "çocukların tanrısı"na bir dolu mektup yazmışlar. Eric Marshall ve Stuart Hample adlarında iki yazar da bu mektuplar arasında uzun bir çalışma yapıp bazılarını kitaplaştırmışlar. Çoğu inanılmaz saflık ve ciddiyet içinde. Ama yine de ister istemez gülümsetiyor insanı. (Lütfen bunları sadece küçük çocukların yazdığını unutmayın kesinlikle dini herhangi bir yön aramaya çalışmayın.)
Avrupa ve Amerika'da 2-9 yaş çocuklara Tanrı'ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar. Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı'ya bir mektup yazın ve duygularınızı isteklerinizi anlatın demişler.. Ve işte cevaplar:

1. Sevgili Tanrı şu andaki eksiklerimi yazıyorum: Yeni bir bisiklet bir kimya seti köpek film makinesi beyzbol eldiveni. Hepsini gönderemezsen birazı da olur. Seni seven Eric -5 yaşında- Not: Noel Baba'nın olmadığını biliyorum.

2. Canım canım Tanrı Astronotları öyle yukari firlatip firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor. N'olur onların bizim evin çatısına düşmelerine izin verme. Dostun Norman -4.5 yaşında-

3. Sevgili Tanrım insanlarin ölmelerine izin verip yenilerini yapmak yerine neden elindekileri tutmuyorsun? Jane -6 yaşında-

4. Sevgili Tanrı Lütfen bana bir midilli gönder. Senden şimdiye kadar hiçbir şey istemedim. Bunu da herhalde unutmazsın. Bruce -4 yaşında-

5. Sevgili Tanrı Babam çok aksi. Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum. Ama lütfen canını yakma. Sevgilerle. Martin -5 yaşında-

6. Sevgili Tanrı Bulutlardan biri yüzünü öyle korkunç yaptı ki ödüm koptu. Nolur söyle ona bir daha öyle yapmasın. Ellen -3 yaşynda-

7. Sevgili Tanrı Sahiden var mısın? Bazıları buna inanmıyor: Eğer varsan gecikmeden bir şeyler yapmanda fayda var. Harriet Ann -6 yaşında-

8. Sevgili Tanrı Eğer hiç kimse bilmeyecekse iyi olmanın ne yararı var? Mark -8 yaşında-

9. Tanrı'cım Üst kattakiler durmadan bağıra çağıra kavga ediyorlar. Bence yalnızca çok iyi arkadaşların evlenmesine izin vermelisin. Nan -5 yaşında-

10. Sevgili Tanrım Ne diye bu kadar çok insan yarattın. Başka bir dünya daha yapıp fazlalıkları oraya koyamaz mısın? J.B. -7 yaşında-

11. Tanrım Insanlara ruhları her zaman doğru mu dağıtıyorsun? Yanlış yapabilirsin. Audrey -8 yaşında-

12. Sevgili Tanrı Sen tuhaf ne yaparsan yap herkes hayran oluyor; ama ben ufacık bir şaka bile yapsam yiyorum fırçayı. Jodie -6.5 yaşında-

13. Sevgili Tanrı Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler çok dindar. Teddy -9 yaşında-

14. Sevgili Tanrı Bende senin dışında bütün liderlerin resmi var. Norman -6 yaşında-

15. Tanrım Şişman olunca kimse senin arkadaşın olmak istemiyor. Billy Jean -9 yaşında-

16. Sevgili Tanrım Oğlanlar kızlardan daha mi üstün? Biliyorum sen de onlardansın ama gene de dürüst olmaya çalış. Sylvia -5 yaşında-

17. Sevgili Tanrı Kitabını okudum ve beğendim. Bütün o fikirler nereden geldi aklına? John -8 yaşında-

18. Sevgili Tanrı Zürafaların görünümünü isteyerek mi böyle yaptın yoksa yanlışlıkla mı oldu? Norman -4 yaşında-

19. Tanrım İncil'de neden hiç karının adi geçmiyor? Yoksa İncil'i yazarken daha evlenmemiş miydiniz? Larry -6 yaşında-

20. Sevgili Tanrım Tamam incil'de öbür yanağını çevir dedin biliyorum; ama kardeşim gözüme vurunca ne yapacağım? Sevgiler Teresa -5 yaşında-

21. Sevgili Tanrı Tanrı oldugunu nasıl bilebildin? Charlene -3 yaşında-

22. Sevgili Tanrı Senin yaşına geldiğimde tıpkı senin gibi olmak istiyorum. Tamam mı? Tommy -4 yaşında-

23. Sevgili Tanrım Eger Tanrı ben olsaydım bu kadar iyi olmazdım. Bunu aklından çıkarma. Michelle -6 yaşında-

- Sevgili tanrı geçen hafta Newyork'a gittiğimizde Sen Patrick Kilisesini gördüm. Bayağı güzel bir evde oturuyorsun (Frank).
- Sevgili tanrı. Eğer ben tanrı olsaydım bu kadar iyi olmazdım. Bunu aklından çıkarma (Michelle).
- Canım tanrı. Kucaklaşmayı sen mi buldun? Çok güzel bir şey (Brenda).
- Sevgili tanrım niçin hiç TV'ye çıkmıyorsun? (Kim).
- Sevgili tanrı öğretmen günlerin önce kısaldığını sonra uzadığını söyledi. Artık bir karar vermelisin (Mindy).
- Sevgili tanrı. Eğer öldükten sonra yaşayacaksak niye öldürüyorsun?
- Sevgili tanrı sen zengin misin yoksa sadece ünlü mü? (Steven).
- Sevgili tanrı bu soğuklar ne işe yarar? (Rodaw).
- Sevgili tanrı yeni öyküler yazamaz mısın? Yazdıklarının hepsini okuyup bitirdik ve yeniden başa döndük (Terry).
- Sevgili tanrı yağmur yağdığında ne kadar süreceğini nereden biliyorsun? Kitabını okudum ve beğendim. O kadar fikirler nereden aklına geldi? (John).
- Doktor olmak istiyorum. Ama o aklına gelen nedenden değil (Fred).
- Niçin daha sonra yeni hayvanlar bulup göndermedin? H¢l¢ eskileri ortada dönüp dolaşıyorlar (Johny).
- Şu her gün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur (Alis).
- Gönderdiğin bebeği geri almazsan odamı temizlemem (Joy).
- Kiliseye sözüm yok ama kuşkusuz daha iyi müzikler yazabilirsin. Umarım yazdıklarıma kırılmazsın (Dostun Barry).
- Eğer hiç kimse bilmeyecekse iyi olmanın ne yararı var? (Mark).
- Sevgili tanrı hıncımı aldım teşekkürler (Raymond).
- Ne olur beni kuş yap. Söz veririm senden uzun süre bişi istemiycem (Lee).
- Bi kere kar yağdırdın okul kapandı. Bi daha yapsana (Guy)

Mesajına teşekkür eden üyeler:

kARİZMa22

Bu mesaj için, 1 üye teşekkür etti!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sponsor Bağlantı
Leyl-i Lal
Süper Moderatör
*

Karizma 494

Teşekkür
-Edilen: 292
-Alınan: 290

Üye No: 7437
Burç: Belirtilmemiş
Takım: Diğer
Ruh Hali: Olgun Gülümseme
Konu Sayısı: 883
Yer: Gayb-ı Mâi

!! Por Dios !! Pudor..!!

Stats

100% Tamamlandı

« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2008 15:13:10 »

5. Sevgili Tanrı Babam çok aksi. Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum. Ama lütfen canını yakma. Sevgilerle. Martin -5 yaşında-

Çocuk aklı gülüp geçiyor insan ama genede din eğitiminin önemini çocuklara çok iyi vurgulamak lazım.Bu yazılar içinde hepsine güldüm sadece bu hariç içimi burktu diğer çocuklardan çok farklı bir istekti en anlamlısı ...

Badboy
Herşey Bitti
● Yönetici ●
*

Karizma 378

Teşekkür
-Edilen: 199
-Alınan: 320

Üye No: 1
Burç: İkizler
Takım: Fenerbahçe
Kan Grubu: A Rh (+)
Ruh Hali: Endişeli Kararsız
Konu Sayısı: 173
Yer: Anywhere from nowhere

FoRuMsN.CoM

WWW Stats

Şampiyon Olduğu Oyun

Sonraki Seviye:
 70.08% ( 841 / 1200 )

« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2008 22:59:47 »

Hem sevdiklerinin üzülmesini istemiyor, hem de kendi mutlu olsun istiyor. Adam olacak çocuk budur işte.

• Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapFoRuMsN Kurallarını Okuyun!
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapŞikayetlerinizi bildirin!
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapÖnerilerinizi bildirin!
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDuyuruları Okuyun!
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDosya Ekleme Nasıl Yapılır?
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResim Ekleme Nasıl Yapılır?
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapGigeshare'den Nasıl Dosya İndirilir?
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRapidshare'den Nasıl Dosya İndirilir?
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapFoRuMsN sizce nasıl?
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım Eğlence & Haberler & Güncel Olaylar Komik Fıkralar Komik Yazılar (Moderatör: αβśoluţə) Konu: Çocukların Tanrıya yazdığı mektuplar
Gitmek istediğiniz yer:  

¦All rights reserved FoRuMsN.CoM™¦ Copyright © 2005-2006 - FoRuMsN.CoM Her Hakkı Saklıdır Designed By Badboy

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines
SMFone design by A.M.A, ported to SMF 1.1 by Aäron.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.121 Saniyede 35 Sorgu ile Oluşturuldu
Google'ın bu sayfayı en son ziyaret zamanı 20 Mayıs 2012 21:01:00

FoRuMsN.CoM'a Hoşgeldiniz
Hala Üye değilmisiniz?
Üye olmak çok kolay
Hemde Ücretsiz
Üye olmak için tıklayın