|
||
| SCRİPTİN ADI: LIVE NOTIFIER KULLANIMI: Kurulumu yapmanız için bilgisayarınızda Plus yüklü olmalıdır. Yüklü ise live_notifier.plsc dosyasını tıkladıktan sonra kurulum otomatik olarak gerçekleşecektir. AYARLARI: ![]() ![]() ANLATIM: Birisi size konuşma penceresini açtığında, kapattığında, sildiğinde veya eklediğinde sizi uyarır. Bununla yetinmedi, nickinizin üzerine gelmesini bile haber verir. Hemde artık Türkçe!! SORUN VARSA? Sorun varsa size tek önereceğim Tercihler>Scriptler'e gidip notifier'in aktif olup olmadığına bakın. |
||
|
||
Hemen kurdum bakalım neler olacak
|
||
|
||
sağol işime yarayabilir
|
||
|
||
| ben de plus yüklü ama dediğiniz live_notifier.plsc dosyası kişi listemden giremiorum çıkmıo |
||
|
||
ben de plus yüklü ama dediğiniz live_notifier.plsc dosyası kişi listemden giremiorum çıkmıo Kişi listenizden girmiceksiniz Messenger ana menünüzden scriptlere tıklayın ordan indirdiğiniz script'i seçin ve ekleyin
|
||
|
||
ya bende aktıf deıl nasıl yapıcam
|
||
|
||
ya bende aktıf deıl nasıl yapıcam ![]() İndirdikten sonra Messengerdan msn plus sekmesine tıkla ve scriptlere gir ordan aktifleştirebilirsin... |
||
|
||
| yo kzaten yuklu bende plus ama bu scrıpt aktıf deıl yenı scrıpt edınmek ıstıorm ordada gozukmuo | ||
|
||
| Çiğdem plus yüklüyse eğer bu sicriptide yüklemişsen ve çalışmıyorsa bunun tek sebebi uygula demeden kapatmışsındır ondan dolayı tekrar scripte dön aç çalışıyor yazıyorsa uygula de sonrada tamam de çalışır.Ama bazen vistalarda çalışmıyor. | ||
|
||
canım sole solıyım bende plus yuklu normalde ıstedıgım scrıptlerıde yukluodum ama bu scrıptı yukleyemıom nedense![]() Gönderildi: 06 Mayıs 2008 17:02:36 ewet wısta cok sorun yaratıo zaten
|
||
|
||
Messengerın üstündeki plus sekmesine tıkla ve scriptlere gir sonra aşağıdaki resimleri aynen yap istediğin scripti messengera yükleyip aktifleştirebilirsin...
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
ufff yaaaa bununda aynısını yaptım olmuo ıste olmuo![]() bende baska scrıpt cıkıoo
|
||
|
||
| Birde burdan indir dene çiğdem |
||
|
||
ya bişi sölimmi burdanda bişi çıkmadı sen bana yollarmısın
|
||
|
||
| O verdiğim link zaten benim upload ettiğim script oraya bas sonra biraz bekle download yazısı gelice indir tekrar dene bi... | ||