|
||
| Arkadaşlar bana microsoft office online programı lazım lütfen yardım bilgisayar'a format attım ve program silinmiş onu bilgisayarcı yüklemişti ama elinde link varsa eğer verirlerse çok makbula geçer gerçektenn lütfenn... | ||
|
||
| Microsoft Office Online bir program değil web sitesidir. Adreside şudur ==> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bence siz başka birşey arıyorsunuz. |
||
|
||
Microsoft Office Online bir program değil web sitesidir. Adreside şudur ==> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bence siz başka birşey arıyorsunuz. Ya ben program olarak biliyorum çünkü bilgisayarcımızda bunu program olarak tanıtıyor... Ne gibi başka bişey? |
||
|
||
| Demek istediğim bence karıştırıyorsunuz başka bir şeyle. Microsoft Office istiyorum derseniz forumda zaten mevcut. Ancak Microsoft Office Online diye bir program yok internet sitesi var. | ||
|
||
Demek istediğim bence karıştırıyorsunuz başka bir şeyle. Microsoft Office istiyorum derseniz forumda zaten mevcut. Ancak Microsoft Office Online diye bir program yok internet sitesi var. Hımm ozaman özür dilerim gereksiz bir konu açtığım için |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||