|
||
bu kulübeden çıkana karma vereceğim . . . oyun, 09.01.2008 çarşamba tarihi itibariyle başlamıştır... çözebilene +karma . . (oyunun çözülmüş son karesinin resmini buraya koyacak ve nasıl çözdüğünü de özel den anlatacak) . . |
||
|
||
| sarı bir kağıt buldum,üzerinde tel.numaraları var.para ve ip buldum ,ipi parayla birştirdim.böylece birden fazla arama yapabiliyorum 555-4922 aradım tel.kulübesinin numarasını verdi 2- 6- 7- 9-5-3-2 bide coinretun 2 defa tıklayınca altta para cıkan yerde bir socet buldum.. daha ilerleyen arkadaşlar var mı,sinir oldum |
||
|
||
| devam et KaNKa iyi gidiyorsun dogru yoldasın... eee.. baska yok muuu? zeki forumsncilerr hadiii... |
||
|
||
iyi gidiyorumda tıkandım artık kötüde gidemez oldumsinirden
|
||
|
||
| ordaki diğer numaraları ara hadii bişeyler yapp |
||
|
||
ok ama yarı ödülü hakettim dimi
|
||
|
||
| hayııırrrr cozum 1 tane uzgunum KaNKa |
||
|
||
Ya samara bende senin gibi oraya kadar geldim bide dürbün filan ama gerisi yok numaraların hepsini aradım bişi olmuyor.Hatta bir numarada garezdeki kadın hareket edince çıkan o tıkır tıkır ses geldi korku filmi gibi
|
||
|
||
| yarın sona erşyor ama bu gidişle bşiraz daha uzatacak gibiyim.. ayca sen samara ile odanızda kafa kafaya biraz düşünün
|
||
|
||
yarın sona erşyor ama bu gidişle bşiraz daha uzatacak gibiyim.. ayca sen samara ile odanızda kafa kafaya biraz düşünün ![]() Ben dürbünü felan aldım alt tarafta jeton yeri var oraya jeton attım sonra bitti sandım yine bişey olmadı yaaww ama biterecem bu oyunu koydum kafaya
|
||
|
||
yarın sona erşyor ama bu gidişle bşiraz daha uzatacak gibiyim.. ayca sen samara ile odanızda kafa kafaya biraz düşünün ![]() Ben dürbünü felan aldım alt tarafta jeton yeri var oraya jeton attım sonra bitti sandım yine bişey olmadı yaaww ama biterecem bu oyunu koydum kafaya ![]()
|
||
|
||
| oyunun tarihini değiştiriyorum. ilk çözene tam 3 karma vereceğim..hadi süre yok sadece birinci olmaya bakın |
||
|
||
oyunun tarihini değiştiriyorum. ilk çözene tam 3 karma vereceğim..hadi süre yok sadece birinci olmaya bakın Valla iyi yapmışın tuelza bu 1 günde çözülecek oyun değil
|
||
|
||
Evet haklısın YAKUZA konu açıldıgından beri oynuyorum ama tık yokk... Konu-oyun için teşekkürler...
|
||
|
||
| dülbün ile dışarı bakın family poark dioo sonra ne yapcaz bilmiomm bu arada nasıl aram yapıoz yawe |
||