|
||
Vista Anthracite Klasik XP görünümünden sıkıldıysanız bu tema tam size göre! Başlat menüsü+Vista Sesleri+Iconlar değişerek göz alıcı bir güzelliğe kavuşuyor... ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Dosya Şifrelidir Şifresi= Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yükleme Yaptıktan Sonra Başlat - Ayarlar - Denetim Masası - Ses Efekti ve Ses Aygıtları - Ses efekti bölümünde "Windows vista sound scheme" seçilip çıkacak uyarıya hayır deyin. |
||
|
||
güzel bi tema eline saglık dostum
|
||
|
||
güzel bi tema eline saglık dostum ![]() rica edrerim kanki
|
||
|
||
tsk kanki
|
||
|
||
rica ederim dostum Herşey FoRuMsN ve SiZLeR için
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() süper olacak Xp
|
||
|
||
bu tema ile vistaya gerek yok
|
||
|
||
tesekkürler dostum işime yarar aradığımı buldum snunda
|
||
|
||
çok güzel tema emeğine sağlık
|
||
|
||
| teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bütün temalar guzel ancak başlat iconundakı windows bayrağı orjınal vıstada renklı mesela ama temalarda mavı bıkaç tema daha var onlarda aynı şekıldeiçinde bunun gıbı bikaç değişik şeyde var tabı bu temaların.acaba tavsıyenız hangısı düşük sıstemler için makınayı kasmayacak bi tema tavsıye eebılırmısınız? ya bıde bırkaç terde bakmıştım program gibi kurulan temaları tavsıye etmıyorlar wındosws klasörune kopyalananlar daha ıyıymış.sizce nasıl? |
||