|
||
| YemekLeri Cöpe Atmadan Bir Kez Daha Düsünün...!!! Biz Yemek Begenmiyoruz Ama 1 Lokma Ekmege Muhthac oLan O Kadar Insan Varki... BeLki Buna Bakinca AnLarsiniz..!! ![]() ![]() ![]() ![]() Yorumları size bıraktım arkadaşlar çok kötü bi durum yha!! <!-- / message --> |
||
|
||
| ne yorum yapabilirim ki.. her şey ortada.. Allah yardımcıları olsun. |
||
|
||
| Haklısın Tuelza ... Yorumun için saol...
|
||
|
||
| Yorum yapmaktan çok daha fazlasını yapabiliriz,ben sürekli olarak burda söylüyorum.Binlerce yardım kuruluşları var bunların içinde çok ciddi ve güvenilir kuruluşlar var.Onlara başvurup elimizden geldiğince yardım yapabiliriz.Bunlar yapılmayacak işler değil ama malesef sürekli olarak foroğraflara bakıp vah vah demekte bizim gibi bir millete yakışmıyor.Bu konularda biraz daha hassas olmalıyız. | ||
|
||
hayatın sus pus olduğu an
|
||
|
||
elimizde olanların kıymetini bilmeliyiz
|
||
|
||
elimizde olanların kıymetini bilmeliyiz kayılıyorum Allah yardımcıları olsun![]()
|
||
|
||
Yorum yapmaktan çok daha fazlasını yapabiliriz,ben sürekli olarak burda söylüyorum.Binlerce yardım kuruluşları var bunların içinde çok ciddi ve güvenilir kuruluşlar var.Onlara başvurup elimizden geldiğince yardım yapabiliriz.Bunlar yapılmayacak işler değil ama malesef sürekli olarak foroğraflara bakıp vah vah demekte bizim gibi bir millete yakışmıyor.Bu konularda biraz daha hassas olmalıyız. iyi güzel söylüyorsun ayca , ama benim böyle şeylere inancım kalmadı artık. yani yardım kurumlarına.. güvenilirliğine ne kadar inanabiliriz ki? keşke imkanımız olsada kendimiz kendi çabamızla ulaşabilsek onlara. aracılara güvenmiyorum yani. en basitinden geçen ay biz huzur evini ziyarete gittik, giderkende bişeyler aldık onlar için. ama kapıdan içeriye almadılar.. biz veririz diye elimizden aldılar.. hiçte verecek tiplar değillerdi.. güvenilir yüzleri bile olsa istemem ben kendim vermek isterim.. ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama aracıalra güvenmiyorum ben. |
||
|
||
| Doğru diyorsunda ama iice araştırdığında gerçekten sağlam kuruluşlar bulacaksın içinde.Bir deniz feneri yada kimse yok mu gibi kuruluşlar gerçekten bana göre sağlam kuruluşlar ve Ayda 100 ytl ye ordaki bir çocuğun bütün masrafını karşılayabiliyorsun.Ben henüz daha öyle bir sorumluluk almadım ama bu kuruluşlar sayesinde elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.En azından bir faydam olduğunu düşünüyorum vicdanımı rahatlatıyorum.Eğer yerinede ulaşmıyorsa Allah bunun hesabını muhakkak soracaktır. | ||
|
||
| yazık arkadaşlar allah yardım etsin allah yemek versin daha ne diyeyim ama o resimleri görünce içim parçalandı arkadaşlar | ||