FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Sürümleri

Konu: MSN 8.5 Türkçe (Beta)

Sayfa: [ 1 ]

Unstoppable 22.12.2007 00:26:40
Evt ilk önce forumunuzu çok beğendim emeğiniz sağlık ilk paylaşımımı yapayım Gülümseme

Daha yeni indirdim Gülümseme daha önce paylaşıldımı bilmiyorum Gülümseme paylaşıldıysa affola...

Hemen alintı bil bilgi veriiym Kahkaha

Windows Live Messenger 8.5 Türkçe Beta
Artık yamayla uğraşma derdi bitti. Msn 8.5 türkçe sürümü çıktı.
Türkçe dil desteği, Windows Live Messenger 8.1'in Türkçe dil dosyasını kullanırak eksik yerler tamamlayarak yapılmıştır.
Resmi MSN 8.5 Türkçe sürümü yayınlandığında, indirme bağlantısını güncelleyeceğiz.
WLM 8.5 BETA TR, dahili olarak çoklu oturum açma özelliğine sahiptir, kısayoluna birden fazla tıklayarak yeni Msn Messenger 8.5 oturumları açabilirsiniz.
Temel olarak arayüz değişiklikleri ve bazı küçük geliştirmeler içeren Windows Live Messenger 8.5 BETA Tr 'yi gönül rahatlığıyla kurup deneyebilirsiniz. Mevcut Windows Live Messenger - MSN Messenger kurulumunuzu etkilemez ve kolayca kaldırılabilir.

Setup Dosyasını açın sürekli " next i işaretleyin sora pc kapanıp açılcak ve Msn 8.5 kullanıma hazır...

buda download linki
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://rapidshare.com/files/78185503/MSN_85_beta_SETUP.rar.html

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 22.12.2007 00:44:01

Kardeşim paylaşımın için teşekkürler ama Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBURDAN MSN 8.5 BETA ile ilgili aradıın herşeyi bulabilirsin eğer bununlada yetinmezsen yenisi çıktı bunun Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBURDANDA MSN 9.0 BETA konusuna ulaşabilirsin

nesrin17 30.01.2008 12:09:59
nasıl indiriliyo bu yaa yardım edermisinizz

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 30.01.2008 12:14:12
nasıl indiriliyo bu yaa yardım edermisinizz

Nasıl indirildiğini öğrenmek için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBURAYA TIKLAYINIZ...

nesrin17 30.01.2008 12:29:35
teşekkür ederim

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 30.01.2008 12:34:58
teşekkür ederim

Rica ederim

_F4r_DrEaMS_ 19.05.2008 12:53:07
Arkadaşlar benim laptopuma 8.5 betayı kurunca daha yükseği çımıştır onu indiriniz diyo ve oturum açmıyr.İndir diyorum bişeyler indiriyo fakat yine aynı hatayı veriyor.Ne yapmalıyım?

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker