|
||
| ßaşıma hiç geLmedi ama geLdiği zaman ßir yerde durur tşkLer..Bad.. | ||
|
||
MSN LIVE 8,0 KULLANIYORUM , İKİ GÜNDÜR BAĞLANIYO AMA BAĞLANTI HATASI DİYE Bİ UYARI VERİYOR.BUNUN NEDENİNİ BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR.BİR DE EN SON 8004840a DİE HATA MSJI VERDİ.BİR YARDIM PLS.........
|
||
|
||
Güzel bilgiler Paylaşım için teşekkürler..Cook teşekkürler!!!
|
||
|
||
| siz cvp verineceye kadar problem kendiliğinden çözüldü, ne forum ama ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 | ||
|
||
siz cvp verineceye kadar problem kendiliğinden çözüldü, ne forum ama ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Arkadaşım burda herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Burası MSN RESMİ TEKNİK DESTEK Forumuda değil... Burdaki insanlar kendi bildiklerini zaman ayırarak burda anlatıyor... Sorununun cevabını bilen biri olsaydı zaten mutlaka cevap verirdi... Sorunun kendiliğinden çzöüldüğüne göre MSN sunucularından kaynaklanan veya senin sisteminde oluşan bir sorun olabilir... Teşekkürler...
|
||
|
||
| 8100030d bu hata kodu nasıl çözülebilir?yadım ederseniz çok sevinirm.not:windows live messenger kullanıyorum! | ||
|
||
8100030d bu hata kodu nasıl çözülebilir?yadım ederseniz çok sevinirm.not:windows live messenger kullanıyorum! Merhaba sorununuz için bir kaç yol önereceğim umarım işinize yarar...Öncelikle herhangi bir güvenlik programı (güvenlik duvarı, norton, kaspersky, zone alarm, vs...) kullanıyorsanız gerekli ayarlarının yapıldığını yani messenger programına gerekli bağlantı izinlerinin verildiğini kontrol edin... Bu işlem sonuç elde etmezse aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapın... 1) Başlat düğmesine tıklatıp gelen menüde Çalıştır bölümüne giriyoruz... 2) Karşımıza gelen yazı kutusuna aşağıda kırmızıyla belirtilen kodları sırayla yazarak enter basıyoruz... Her kod için 1. ve 2. adımı tekrarlıyoruz... regsvr32 softpub.dll ==> sonra enter basın regsvr32 wintrust.dll ==> sonra enter basın regsvr32 initpki.dll ==> sonra enter basın regsvr32 dssenh.dll ==> sonra enter basın regsvr32 rsaenh.dll ==> sonra enter basın regsvr32 gpkcsp.dll ==> sonra enter basın regsvr32 sccbase.dll ==> sonra enter basın regsvr32 slbcsp.dll ==> sonra enter basın regsvr32 cryptdlg.dll ==> sonra enter basın regsvr32 mssip32.dll ==> sonra enter basın Bir uyarı ekranı gelirse tamam diyoruz... Bu işlemlerden sonra tekrar oturum açmayı deniyoruz... Buda işe yaramazsa aşağıdaki işlemi deniyoruz ancak bu konuda bilginiz yoksa lütfen bunu denemeyin... 1) Başlat düğmesine tıklatıp gelen menüde Çalıştır bölümüne giriyoruz... 2) Karşımıza gelen yazı kutusuna regedit yazıp enter basıyoruz... 3) Gelen ekranda HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger anahtarına gidip DAConfigVersion ve DomainAuthority anahtarlarını siliyoruz. Bu işlemlerden sonra tekrar oturum açmayı deniyoruz... Eğer sorununuz düzelmezse msn sunucularından kaynaklanan bir sorun olduğu için beklemekten başka bir çaremiz kalmayacaktır.. |
||
|
||
8100030d bu hata kodu nasıl çözülebilir?yadım ederseniz çok sevinirm.not:windows live messenger kullanıyorum! Merhaba sorununuz için bir kaç yol önereceğim umarım işinize yarar...Öncelikle herhangi bir güvenlik programı (güvenlik duvarı, norton, kaspersky, zone alarm, vs...) kullanıyorsanız gerekli ayarlarının yapıldığını yani messenger programına gerekli bağlantı izinlerinin verildiğini kontrol edin... Bu işlem sonuç elde etmezse aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapın... 1) Başlat düğmesine tıklatıp gelen menüde Çalıştır bölümüne giriyoruz... 2) Karşımıza gelen yazı kutusuna aşağıda kırmızıyla belirtilen kodları sırayla yazarak enter basıyoruz... Her kod için 1. ve 2. adımı tekrarlıyoruz... regsvr32 softpub.dll ==> sonra enter basın regsvr32 wintrust.dll ==> sonra enter basın regsvr32 initpki.dll ==> sonra enter basın regsvr32 dssenh.dll ==> sonra enter basın regsvr32 rsaenh.dll ==> sonra enter basın regsvr32 gpkcsp.dll ==> sonra enter basın regsvr32 sccbase.dll ==> sonra enter basın regsvr32 slbcsp.dll ==> sonra enter basın regsvr32 cryptdlg.dll ==> sonra enter basın regsvr32 mssip32.dll ==> sonra enter basın Bir uyarı ekranı gelirse tamam diyoruz... Bu işlemlerden sonra tekrar oturum açmayı deniyoruz... Buda işe yaramazsa aşağıdaki işlemi deniyoruz ancak bu konuda bilginiz yoksa lütfen bunu denemeyin... 1) Başlat düğmesine tıklatıp gelen menüde Çalıştır bölümüne giriyoruz... 2) Karşımıza gelen yazı kutusuna regedit yazıp enter basıyoruz... 3) Gelen ekranda HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger anahtarına gidip DAConfigVersion ve DomainAuthority anahtarlarını siliyoruz. Bu işlemlerden sonra tekrar oturum açmayı deniyoruz... Eğer sorununuz düzelmezse msn sunucularından kaynaklanan bir sorun olduğu için beklemekten başka bir çaremiz kalmayacaktır.. ama yinede ilginiz için tşk ederim
|
||
|
||
| iyi işe yarr | ||
|
||
selammm benimde msn de bi sorun var kendi çabalarımla çok uğraştım ama olmuyoo... pro.kullanıcı değilim neticede.güvenlik duvarı ile alakalı bi sorun galiba.. yardımcı olursanız sevinirim.. hata kodu: 80048820 gelişmiş hata kodu: 80048412 |
||