FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Hataları, Sorunları ve Çözümleri

Konu: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

Mondy 20.06.2006 13:56:41
ßaşıma hiç geLmedi ama geLdiği zaman  ßir yerde durur tşkLer..Bad..

troian 17.07.2006 13:59:30
MSN LIVE 8,0 KULLANIYORUM , İKİ GÜNDÜR BAĞLANIYO AMA  BAĞLANTI HATASI DİYE Bİ UYARI VERİYOR.BUNUN NEDENİNİ BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR.BİR DE EN SON 8004840a DİE HATA MSJI VERDİ.BİR YARDIM PLS......... Asabi

- MéяtCλ[N] - 22.07.2006 15:31:50
Güzel bilgiler Paylaşım için teşekkürler..Cook teşekkürler!!! Okey

troian 22.07.2006 23:21:30
siz cvp verineceye kadar problem kendiliğinden çözüldü, ne forum ama ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Badboy 23.07.2006 16:12:22
siz cvp verineceye kadar problem kendiliğinden çözüldü, ne forum ama ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Arkadaşım burda herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Burası MSN RESMİ TEKNİK DESTEK Forumuda değil... Burdaki insanlar kendi bildiklerini zaman ayırarak burda anlatıyor... Sorununun cevabını bilen biri olsaydı zaten mutlaka cevap verirdi... Sorunun kendiliğinden çzöüldüğüne göre MSN sunucularından kaynaklanan veya senin sisteminde oluşan bir sorun olabilir... Teşekkürler...

nil_fan 11.11.2006 13:15:04
8100030d bu hata kodu nasıl çözülebilir?yadım ederseniz çok sevinirm.not:windows live messenger kullanıyorum!

Badboy 11.11.2006 14:59:12
8100030d bu hata kodu nasıl çözülebilir?yadım ederseniz çok sevinirm.not:windows live messenger kullanıyorum!
Merhaba sorununuz için bir kaç yol önereceğim umarım işinize yarar...

Öncelikle herhangi bir güvenlik programı (güvenlik duvarı, norton, kaspersky, zone alarm, vs...) kullanıyorsanız gerekli ayarlarının yapıldığını yani messenger programına gerekli bağlantı izinlerinin verildiğini kontrol edin...

Bu işlem sonuç elde etmezse aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapın...

1) Başlat düğmesine tıklatıp gelen menüde Çalıştır bölümüne giriyoruz...
2) Karşımıza gelen yazı kutusuna aşağıda kırmızıyla belirtilen kodları sırayla yazarak enter basıyoruz...
Her kod için 1. ve 2. adımı tekrarlıyoruz...

regsvr32 softpub.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 wintrust.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 initpki.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 dssenh.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 rsaenh.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 gpkcsp.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 sccbase.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 slbcsp.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 cryptdlg.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 mssip32.dll ==> sonra enter basın

Bir uyarı ekranı gelirse tamam diyoruz... Bu işlemlerden sonra tekrar oturum açmayı deniyoruz...

Buda işe yaramazsa aşağıdaki işlemi deniyoruz ancak bu konuda bilginiz yoksa lütfen bunu denemeyin...
2) Karşımıza gelen yazı kutusuna regedit yazıp enter basıyoruz...

3) Gelen ekranda HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger anahtarına gidip DAConfigVersion ve DomainAuthority anahtarlarını siliyoruz.

Bu işlemlerden sonra tekrar oturum açmayı deniyoruz...

Eğer sorununuz düzelmezse msn sunucularından kaynaklanan bir sorun olduğu için beklemekten başka bir çaremiz kalmayacaktır..

nil_fan 11.11.2006 16:19:49
Merhaba sorununuz için bir kaç yol önereceğim umarım işinize yarar...

Öncelikle herhangi bir güvenlik programı (güvenlik duvarı, norton, kaspersky, zone alarm, vs...) kullanıyorsanız gerekli ayarlarının yapıldığını yani messenger programına gerekli bağlantı izinlerinin verildiğini kontrol edin...

Bu işlem sonuç elde etmezse aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapın...

2) Karşımıza gelen yazı kutusuna aşağıda kırmızıyla belirtilen kodları sırayla yazarak enter basıyoruz...
Her kod için 1. ve 2. adımı tekrarlıyoruz...

regsvr32 softpub.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 wintrust.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 initpki.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 dssenh.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 rsaenh.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 gpkcsp.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 sccbase.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 slbcsp.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 cryptdlg.dll ==> sonra enter basın
regsvr32 mssip32.dll ==> sonra enter basın

Bir uyarı ekranı gelirse tamam diyoruz... Bu işlemlerden sonra tekrar oturum açmayı deniyoruz...

Buda işe yaramazsa aşağıdaki işlemi deniyoruz ancak bu konuda bilginiz yoksa lütfen bunu denemeyin...
2) Karşımıza gelen yazı kutusuna regedit yazıp enter basıyoruz...

3) Gelen ekranda HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger anahtarına gidip DAConfigVersion ve DomainAuthority anahtarlarını siliyoruz.

Bu işlemlerden sonra tekrar oturum açmayı deniyoruz...

Eğer sorununuz düzelmezse msn sunucularından kaynaklanan bir sorun olduğu için beklemekten başka bir çaremiz kalmayacaktır..

olmadı Ağlayan ama yinede ilginiz için tşk ederim

GirlsTeam 11.11.2006 18:17:41
iyi işe yarr

magnitudine 02.12.2006 15:32:30
selammm benimde msn de bi sorun var  Üzgün kendi çabalarımla  çok uğraştım ama olmuyoo...  Kararsız pro.kullanıcı değilim neticede.
güvenlik duvarı ile alakalı bi sorun galiba..
yardımcı olursanız sevinirim..
hata kodu: 80048820
gelişmiş hata kodu: 80048412

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

eXTReMe Tracker