|
||
tesekkurler |
||
|
||
| SAGOL KARDEŞ İYİOLMUŞ DA NASIL İNDİRCEM Gönderildi: 30 Ağustos 2008 22:40:12 NASIL İŞİNDŞRE BİLİRİM |
||
|
||
SAGOL KARDEŞ İYİOLMUŞ DA NASIL İNDİRCEM Gönderildi: 30 Ağustos 2008 22:40:12 NASIL İŞİNDŞRE BİLİRİM İlk sayfadan Download resimine tıklayarak indirebilirsiniz
|
||
|
||
| arkadaşlar ben türkçe yapamadım ya dosya kopyalanamadı dio ndn acba | ||
|
||
arkadaşlar ben Türkçe yapamadım ya dosya kopyalanamadı dio ndn acba Messenger açıksa ve saatin ordada mevcutsa çıkış yapıp öyle bir deneme yaparmısın?
|
||
|
||
| tmm kardeş oldu ama çıkış yapmıştım zaten bende ilgilendiğim için böle şeylele az çok anlıorum.....yönetici olarak çalışrınca oldu program ok tşkler | ||
|
||
sağol kardeş çok teşekkürler emeğine sağlık![]()
|
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap içinde herşey diğer dosyada benden size kıyak olsun gülmekten çatlıyacaksınız.titrettiğiniz zaman gaffur ve burhanın sesleri gelecek ![]() ![]()
|
||
|
||
| çok teşekkürler | ||
|
||
| yaa ben bu msn 9 un türkçe yamayı indiremedim bir yol gösterirmisiniz |
||
|
||
yaa ben bu msn 9 un Türkçe yamayı indiremedim bir yol gösterirmisiniz Burdan indirebilirsiniz Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| paylaşım için teşekkürler | ||
|
||
bu farklı yükleniyor heralde bir anlatırmısın nerden yüklendiğini link nerde yaaaaa
|
||
|
||
| teşşekkürler arkadaşım paylasımın için! Hemen indiriyorum... Emegine saglık!!! |
||
|
||
| emeğine sağlık teşekkürler | ||