|
||
| biri bana windows live messenger 9.0 beta türkçeyi nasıl nerden indiricem anlatsın lütfeeeeeeenResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| evet budur Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
biri bana windows live messenger 9.0 beta türkçeyi nasıl nerden indiricem anlatsın lütfeeeeeeenResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İlk sayfadan Download resimine tıklayıp indirebilirsiniz... |
||
|
||
| teşekkürlerResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| stuff plug 3.5 i çalıştırmıo yardımResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
stuff plug 3.5 i çalıştırmıo yardımResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Messenger live 9.0 beta ile StuffPlug programı uyumlu değildir. StuffPlug ile diğer sürümleri kullanabiliriniz Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| çok teşekkürler müthiş bi sürüm...Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| bende windowslive messenger 9.0 beta var ama ingilizceResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap türkçe yapmanın bir yolu varmı..ingilizce olmasını istemiyorumResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
bende windowslive messenger 9.0 beta var ama ingilizceResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap türkçe yapmanın bir yolu varmı..ingilizce olmasını istemiyorumResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yapman gereken sende ki messenger'ı sil burda ki bizim verdiğimizi yükle o zaman Türkçe olur Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| teşekkürlerResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
PaYLaŞıM İçİN TeŞeKüR eDeRiM DoSTUM :)
|
||
|
||
| saolasın kardesim eline yuregine saglık.... Gönderildi: 25 Temmuz 2008 16:21:36 badboy kardesim rahatsız ediom gene kusura bakma ama yukledim ben 3 unu de.a-pack dosyası bozuk dior acmadı pc.nese msn ni yukledim.ustunede plus ı yukledim.msn acılmadan hata verio.plus ı silince acılıo.neden acaba..? simdidn teskurler Gönderildi: 25 Temmuz 2008 16:34:36 kardesim bende yukledim .plus ile msn uyusmadı bende.plus ı yukledikten sonra msn acılmadan hata raporu gonderio.nedenini biliomusn??.teskurler şimdiden... |
||
|
||
| Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapsüperrrrrr çok thanksssssss Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| teşekkürler ben 81000306 sorununu gidermek için kurmuştum ama sorun hala aynı cmd deki işlemi yaptım msn engellenmiyordu ama hala aynı :S | ||
|
||
| teşk ederim | ||