|
||
| SüPeRSiN SaoLLLL Çok SaoLL | ||
|
||
gerçekten eline sağlık harika şimdi indiriyorum. bir sorun olursa sana rahatlıkla sorabilirm değilmi? yardımcı olurmusun?![]() Gönderildi: 10 Mayıs 2008 23:57:15 yalnız birşey itiraf etmek istiyorum bu program şifre istiyor
|
||
|
||
Elbette yardımcı oluruz ![]() Şifre= Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
çok teşekkür ederim gözümün önündeki yazıyı görmemişim bakan körüm
|
||
|
||
| eywallah kardeşim ellerine sağlık | ||
|
||
| paylaşım için tşk ler ama indirme kodunu bilen varsa yazabilirmi | ||
|
||
| ellerine saglık baba | ||
|
||
| Teşekkürler | ||
|
||
linkleri göremiyorum ![]() Gönderildi: 29 Mayıs 2008 12:55:01 linkler nerede ben göremiyorum |
||
|
||
İlk mesajda resimlerinin üzerine tıklayıp indirebilirsiniz.
|
||
|
||
| arkadaşım yükledim eyw da neden kuru kafa koydun resme altından bi yamuk çıkmasın.. | ||
|
||
arkadaşım yükledim eyw da neden kuru kafa koydun resme altından bi yamuk çıkmasın.. O yama programını kendim yaptım. Ben genellikle avatarlarımda (görüntü resmi), simgelerde kuru kafa kullanırım. Programda bilgisayarınıza zarar verecek veya bilgi çalacak hiçbir kod yoktur. İstediğiniz virüs programıyla tarama yaptırabilirsiniz.
|
||
|
||
Ben BETA'lardan pek hazzetmiyorum bu yüzden indirmedim acaba tam sürümü ne zaman çıkar? Eksik olduğunu hissettiğim birçok özellik eklenmiş anladığım kadarıyla. Çabanızdan ötürü teşekkür ederim:)![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
tşkler ama indirme linkini bulamadım
|
||
|
||
| teşekkürler.. | ||