|
||
| İstediği şifre sizin şifreniz değildir. İlk mesajda da belirtildiği gibi şifre şudur ==> www.forumsn.com | ||
|
||
| ya şu msn messenger 9.0 beta sürümünün kurumu ve kullanılışı hakkında bilgi verecek yokmu çok memnun olacağım | ||
|
||
ya şu msn messenger 9.0 beta sürümünün kurumu ve kullanılışı hakkında bilgi verecek yokmu çok memnun olacağım Kurulumu ve kullanışı diğer messenger sürümleri ile aynı sadece yeni özellikler var içinde
|
||
|
||
| kaykamkssResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
kaykamkssResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ne dediğini anlayamadım Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ne dedinResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| gerçekten harika ötesi ellerine sağlık bbResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| öncelikle emeğine sağlık 9 yüklüyorum fakat A-Patch de sorun olabilir mi indirilmiyor... | ||
|
||
| Herhangi bir sorun yok Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| tamam sağolun iliginiz içinde ayrıca çok teşekkür ederim saygılar... |
||
|
||
| teşekkürlerResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| teşekkürler | ||
|
||
| emegine saglık kardeş cok ii calısma olmus... | ||
|
||
üsttekini indirdim kurdum çoklu yaması varmı yardımcı olurmusunuz A-patch yaması bunu yapıyor. Yama programında next next yaparken gelen en son ekranda Polygamy (Multi-MSN) diye bir seçenek var onu işaretlersen olur.böyle yaptım hata dedi nasıl olacak tşkler |
||
|
||
| çok tesekkurler badboy ellerine saglık. | ||