|
||
| paylaşı için çok teşekkürler | ||
|
||
Teşekkürler.Ama benim bir sorunum var.Dosyanın içerisinden çıkan Türkçe yamayı kurdum fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda msn kendini bir onarım yapt ve lisan yine ingilizce oldu böyle bir sorun diğer arkdaşlarda mı yaşandı yoksa birşeyleri eksik mi yaptım ?** Kendimde de deneme yaptım ancak herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Lütfen herşeyi tamamen kaldırıp tekrar dene.
|
||
|
||
slm ya arkadaşlar ebn naıl msneden kışının resmını alacam yardıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ![]() Öncelikle konuyla alakasız yorum ve yardım istemeyiniz sorunun yanıtına gelince msn discovey programı işini görür karşıdaki avatar resimi alabilirsin
|
||
|
||
Teşekkürler Ama Ne zamandan Beri Messenger ı Güncellemiyorum Ne Plusla Nede Sürümle 8.1 de Kaldım .. inş.Allah Üyelerimizin İşine Yarar...![]()
|
||
|
||
| saoll guzel paylaşim Gönderildi: 20 Ocak 2008 19:39:44 verdiğiniz programın a..... k...... y a indir içinden sonra bi boq cıkmasın duzeltin şunuuu |
||
|
||
Dosyanın Boyutu ile İndirdiğiniz boyutu karşılaştırın. Kelimelerini dikkatli seç yaşına uygun kelimeler kullan. Küfür etmek marifet değil küçük kardeşim. Dikkatli ol.
|
||
|
||
saolasın yawee artık bende de 9.0 sıfır oleyyy
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
saoll guzel paylaşim Gönderildi: 20 Ocak 2008 19:39:44 verdiğiniz programın a..... k...... y a indir içinden sonra bi boq cıkmasın duzeltin şunuuu Herkes indirip kullanabiliyorsa demekki sende bir sorun var. Konuşmalarına dikkat et. Bir daha ki sefere böyle anlayışlı olmayız.
|
||
|
||
mrb öncelikle teşekkür ederim emeğiniz ugraşınız için.ama benim bir sorunum var, bu sürümü dün akşam indirdim kurdum ama hata verdi.hata kodu 81000378 kişi listesiyle ilgili bri sorunmuş.ama hangi msn adresini denediysem aynı hatayı verdi. bekledim o da olmadı acaba ben mi yanlış birşeyler yaptım? bilemedm. yardımcı olursanz sevinirim ![]()
|
||
|
||
| Hata 81000314 veya 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor Bu hata, genellikle adres defteri veya kişi listesi kullanılamadığında veya salt okunur modda olduğunda ortaya çıkar. Sorunun çözümüne yardımcı olmak için Birkaç dakika bekleyin ve sonra oturum açmayı yeniden deneyin. Bu geçici bir durum. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
saol ama bu plus 9.0 a uyuyor mu?
|
||
|
||
saol ama bu plus 9.0 a uyuyor mu? ![]() Evet uyumludur
|
||
|
||
| evet jackal hala bekliorum dünden beri daha açılacak neyse teşekkürler | ||
|
||
arkadaşım teşekürler emeğine sağlıkkk
|
||
|
||
| eline sağlık ben bunu indirdim açtım fakat benden şifre istiyor şifremi giriyorum kabul etmiyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bu programın çoklu msn açma özelliği varmı bir de çalıştırılmasını anlatırsanız çok iyi olacak şimdiden teşekkürler Gönderildi: 13 Şubat 2008 00:48:34 hareketli avatarlar hareketli görüntü resmi oluyormu Gönderildi: 13 Şubat 2008 00:51:09 bu programla bunları yapabilirsem iyi olacak |
||