|
||
arkadaşlar ben bilgisayara format attım sonra msn i kurdum 80072efd hatasını verdi internet ayarları engelliyor falan diyor bağlantı sınamayı da yapamıyorum sına dediğimde bağlantu kurulamıyor yazıyor,güvenlik duvarını kapattım yine açılmadı oturum,messenger error fixer ı da yükledim o da bi işe yaramadı,denemediğim şey kalmadı lütfen yardımcı olun, daha önce de format attım ilk değil ama ilk defa böyle oluyor.
|
||
|
||
Selam öncelikle messenger seçenekler menüsüne girin. Gelen ekranda sol altta Bağlantı sekmesine tıklayın, daha sonra sağ altta Gelişmiş ayarlar düğmesine tıklayın. Açılan ekranda bütün bölmelerin boş olduğunda emin olun. Ayrıca internet explorer'in proxy ile bağlantı kurmadığından emin olun. Bu işe yaramazsa aşağıdaki adımları deneyin.
|
||
|
||
saolasın kardeş ikinci adımları deneyince düzeldi çok saol Allah razı olsun kafayı sıyırmadan hallold
|
||
|
||
bilgilendirdigin için teşekürler badboy
|
||
|
||
olmuyor ltf yardımmmmmm![]()
|
||
|
||
yha olmuorr xxx böle işi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderildi: 23 Ocak 2009 17:29:36 yha n0lur y4rd1m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderildi: 23 Ocak 2009 17:31:35 oFoFOFOFof Küfür yasak haddinizi bilin! |
||
|
||
| dediğiniz kodları yazdım şöyle bir ekran çıktı yazı şu:"LoadLibrary("Slbscp.dll") başarısız oldu - Belirtilen modül bulunamadı" ne yapmam gerekiyor |
||