FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Mail Yardım & İnternet Accountları

Konu: Mail şifre değiştirme ekranı gelmiyor? (Yardım)

Sayfa: [ 1 ] 2

thewarf 06.12.2007 07:57:00
MERHABA FORUMSN ÜYESİ ARKADAŞLARIM ARANIZDA HENÜZ DAHA ÇOK YENİYİM ÖNCELİKLER FORUMDA HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİM .

HEMEN KONUYA GİRMEK İSİTYORUM ; ŞİMDİ ARKADAŞLAR BEN YAKLAŞIK BİR AYDIR MSN ŞİFREMİ DEĞİŞTREMİYORUM SAYFA AÇILIYOR AMA Bİ TÜRLÜ BEKLEME İŞARETLERİ GİTMİYOR SÜREKLİ BEKLİYORUM YANİ BANA BU KONUDA YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KONUYA CVP YAZABİLİR YADA ÖZEL MESAJDAN BANA ULAŞABİLİRLER ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

Badboy 06.12.2007 09:43:05
Öncelikle lütfen tamamı büyük harf kullanarak konu başlığı veya mesaj yazmayın. Ayrıca konu başlıklarında lütfen yardım, acil yardım vs... şeklinde açıklamalar yerine daha açıklayıcı şeyler yazın.

Sorununuza gelince;
Başka bir bilgisayarda deneme yaptınız mı? Ayrıca bütün geçmişi çerezleri vs... silip denediniz mi?

thewarf 06.12.2007 13:09:18
evet söylediğiniz her yolu denedim ama olmuyor sürekli bekliyorum sizde deneyebilirsiniz? bunu ben başka şehirden arkadaşımada denettim benim adıma şifreyi o değiştircekti onun sayfasındada açılmadı. eğer sizde açılıyorsa size şifrem verebilirim siz değiştirin

Badboy 06.12.2007 17:33:19
Konuyu biraz araştırcam belki bir sonuç elde ederiz.

thewarf 07.12.2007 00:02:03
tamam çok saolun teşekkür edrim ilginiz için ...

Badboy 07.12.2007 09:34:47
Selam yaptığım incelemelerde tam net bişi bulamadım. Ancak gördüğüm kadarıyla internet explorer 6 kullanıyorsunuz. Bunu internet explorer 7 (IE7) sürümüne yükseltmeniz sorunu çözebilir. Forumumuzda mevcut. Bu da işe yaramazsa yukarda Mozilla Firefox Tarayıcısı yükleme adresi var (Reklamlarda) ordan o tarayıcıyı indirip birde onla bir deneme yapın.

thewarf 07.12.2007 11:29:27
peki sizde o ekran geliyormu denedinizmi ? sayfa açılıyor yalnız ortada dönen bekleme işaretleri bir türlü sonuç vermiyor sürekli bekliyor.. şimdi önerilerinizi deneyeceğim mozilla fire fox yada explorer 7.0 kurmalıyım

Badboy 07.12.2007 16:36:38
Kendi hesabımda denedim herhangi bir sorun yok.

tiesto_trafic 03.01.2008 04:12:14
aynı sorun bendede war bir türlü yapamadım:s

Badboy 03.01.2008 09:29:26
aynı sorun bendede war bir türlü yapamadım:s
Selam yaptığım incelemelerde tam net bişi bulamadım. Ancak gördüğüm kadarıyla internet explorer 6 kullanıyorsunuz. Bunu internet explorer 7 (IE7) sürümüne yükseltmeniz sorunu çözebilir. Forumumuzda mevcut. Bu da işe yaramazsa yukarda Mozilla Firefox Tarayıcısı yükleme adresi var (Reklamlarda) ordan o tarayıcıyı indirip birde onla bir deneme yapın.

Sayfa: [ 1 ] 2

eXTReMe Tracker