|
||
Script'i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir ! . . . . . . . Script'i indirdikten sonra bir konuşma penceresi açın ve aşağıdaki resimlerde görünenleri uygulayın. . . . ![]() . . . . çıkan ekranda Massage Format ile belirtilen kısımdan istediğimiz sitili seçiyoruz..ve save butonunu tıklıyoruz. ![]() . . . . . sonraki işlem basit... konuşmaya başlayın.. işte sonuç : ![]() . . . Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Eline sağlık kardeşim.
|
||
|
||
Eline sağlık kardeşim. ![]() sağolasın kardeşim, ilk msjı senden almak hoşuma gitti.. hada bi kaç scripts daha ekleyecegim daha sonra |
||
|
||
eline sağlık bekliyoruz
|
||
|
||
teşekkürler tuelza
|
||
|
||
paylaşım için teşekürler dostum
|
||
|
||
Eline sağlık teşekürler güzel paylaşım yanlız karşı taraf live plus kullanmıyorsa karşıya karmakarışık simgeler halinde gidiyor bune yaf diye doğru yazı yaz diye isyan ediyorlar maalesef benim kişi listemdekilerin hiçbiri live plustan haberi bile yok
|
||
|
||
Eline sağlık teşekürler güzel paylaşım yanlız karşı taraf live plus kullanmıyorsa karşıya karmakarışık simgeler halinde gidiyor bune yaf diye doğru yazı yaz diye isyan ediyorlar maalesef benim kişi listemdekilerin hiçbiri live plustan haberi bile yok ![]() o zaman onlara plusı yüklemelerini tavsiye edeceksin
|
||
|
||
Eline sağlık teşekürler güzel paylaşım yanlız karşı taraf live plus kullanmıyorsa karşıya karmakarışık simgeler halinde gidiyor bune yaf diye doğru yazı yaz diye isyan ediyorlar maalesef benim kişi listemdekilerin hiçbiri live plustan haberi bile yok ![]() o zaman onlara plusı yüklemelerini tavsiye edeceksin ![]() |
||
|
||
| ya kardeşlerim olmuyo tıklıyorum linke Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bu site açılıyo nerden yüklüyücez bunu bu program paralımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderildi: 27 Aralık 2008 13:00:14 bi yazın msnem ''MSN ADRESİ KOYMAK YASAK ''admin eklesin yardımcı olsun yalvarıyorum Allah rızası için Gönderildi: 27 Aralık 2008 13:01:51 Allahını seven eklesin yardımcı olsun ![]() ![]() ![]() Gönderildi: 27 Aralık 2008 13:03:51 hadi yaaa hiç kimse okumuyomuuuuu indiren birisi eklesin Allahını kitabını seven bu programı çok aradım nolur ![]() ![]()
|
||