|
||
Artık istediğiniz kadar titreşim gönderebilirisiniz. Sayısını siz belirliyorsunuz.
1-Msn 7 veya üstü bir programa sahip olmalısınız. 2-Messenger Plus! Live programını yükleyin... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap için Tıklayın[/URL] 3-Aşağıdaki script'i sürekli kalacağı, güvenli bir yere kaydedin. Çift tıklayarak çalıştırın. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap içinTıklayın[/URL] 4-Birine mesaj göndermek için açtığımız pencerede (8. buton) script butonuna tıklayınca gelen menüde "NudlesToolsScript" yazısı üzerine gelin. "Enable" yazısına tıklayın. İşlem tamamdır. "disable" yazısı varsa öylece bırakın... 5-Artık istediğiniz kadar titreşim gönderebilirsiniz... /sendnudge 10 Mesaj yazdığınız satıra yukarıdaki yazıyı yazınca 10 titreşim gönderirsiniz. Sayıyı arttırabilirsiniz... 6-Kısayol atamak için şunları yapın.. 5. butona (messenger plus live yazan buton) tıklayarak gelen menüde "hazır metinler" sonra da "yapılandır" bölüne girin. Ortada yazan ekle butonuna tıklayın. Bir "hızlı gönderme kısayolu" seçin. "ileti"ler kısmına /sendnudge 10 yazın. Tamama tıklayın. Artık kısayol kısmında ne seçmişseniz mesaj yazma kısmı açıkken bu tuşlara tıkladığınızda karşınızdaki 10 kere titreyecektir... |
||
|
||
tesekkürler güzel paylasım
|
||
|
||
paylaşım için teşekkürler ama msn discovery programı zaten sınırsız titreşim olanağı veriyor ben onu kullanıyorum
|
||
|
||
| Teşekkürler | ||
|
||
| Şu anda bir titreşim gönderdiniz. * * Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. * * Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. * * Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. * * Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. * * Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. * * Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. * * Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. * * Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. * * Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. |
||
|
||
| ikinci verdigin link çalışmıo? | ||
|
||
teşekürler güzel paylaşım
|
||
|
||
| 2.lınk acılmıo | ||
|
||
| Yakuza msn discovery bendede var o nasıl oluyo ben öyle discoveryde sınırsız titreşim yollamak? | ||
|
||
Yakuza msn discovery bendede var o nasıl oluyo ben öyle discoveryde sınırsız titreşim yollamak? Discovery ayarlarına giriyorsun ve orda sınırsız titreşim seçeneği var onu tıklıcaksın ve istediğin kadar titreşim yollayabilirsin |
||
|
||
Teşekkür ederim kullanabiliyorum![]()
|
||
|
||
| ya banada bu dıscowery ın lınkını bulabılırmısınz bende yapmak ıstıyorum | ||
|
||
| İşte burdan indirebilirsin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
arkadaşlar ikilinkte çalışmıyor galiba
|
||