|
||
*Uyuyor numarasi yapilir veya pencere tarafindaki koltuklara sıkışılır * Kendi kendinizi " ben o kadar bekledim onlar da adam olsaydi da binmeselerdi " seklinde tatmin etmek.. * Sinirli gibi gozukmek. bazen tirsiyolar, yer falan isteyemiyolar * Bacaginiz tutup uff uff amma ağrıyor diyebilirsiniz * iki kişilik koltuklarda otobüsün içine gelen tarafa yaşlı birini oturtursunuz... böylece kimseye yer vermek için uğraşmamak bahanesi ile kurtarırsınız * Otobusun en arkasina oturulur. yaslilar oraya kadar gelemezler. ve boylece psikolojik baskidan uzak rahat bir seyahat yaparsiniz. * Otobüse binmemek * Basınız avuclarınız ıcıne alıp cok sıkıntılıymıs gibi görünmek ve sık sık öfleyip pöflemek...bi sorununuz olduğunu anlayıp size bulaşmayacaklardır... * Otobuste yer vermemek icin yapilabilinecek en mantikli sey hic bir yere oturmayarak ayakta yolculuk etmektir... hic yer almadiginizdan yer verme gibi bir sikintiyada girmiyeceksinizdir... hatta oturan genclerin yaslilar tarafindan nasil kaldirildigini izleyerek sadistce eglenebilir hatta yuzlerine "seninde gelecegin yer burasiydi hadi kalk kalk" anlaminda bakislar atabilir ve eglenceli bi yolculuk gecirebilirsiniz... * Sürekli dalgin dalgin bir noktaya bakilir ve yaniniza dikilip psikolojik baski yapan kimseleri gormuyormus ayagina yatilir. * Kendi kendine konuşup deli izlenimi yaratarak hedef kitleyi bertaraf etmek |
||
|
||
süper ya, ben hepsini yapmıştım. her seferinde farklı bir şey yani. paylaşım için teşekkürler.
|
||
|
||
| RİCA EDERİM | ||
|
||
süper ya, ben hepsini yapmıştım. her seferinde farklı bir şey yani. paylaşım için teşekkürler.Aaaa dengesiz sana hiç yakıştıramadım büyüklerimize öncelik vermeliyiz dimi ![]() Dostum paylaşım için teşekkürler
|
||
|
||
Valla yalan yok babam gelse babama yer vermem...araba tutuyo ayakta gidince.![]() ![]() bezen sırf oturmak için 2-3 durak geri yürüyorum. |
||
|
||
paylaşım için teşekurler ya çok güzel bunlar![]()
|
||
|
||
| yaa ne yalan söyleyeyim yaşı benden 20 yaş büyük diye sapa sağlam adamada yer vermem yani ama bi dede bi nine gelir öylesini anlarsınız zaten halinden o zaman kalkarım.. ama yani bazılarıda işin cılkını istiyorr... bence böle |
||
|
||
arka taraflara oturmak gercekten işe yarıyor,birde 2 li koltuklara oturup dip tarafı secmek lazım .sen kalksanda yer vermek için yanındaki utanıp seni kaldırmayacaktır buda dip not.bu arada eğer tranvaya biniyorsanız hiç uğraşmaya gerek yok koltuk yerine kapnın yanında bulunan oturmak amaçlı yapılmamış kasa tipli yere oturun kimse varlığınızdan haberdar olup tepenizde durmayacaktır
|
||
|
||
arka taraflara oturmak gercekten işe yarıyor,birde 2 li koltuklara oturup dip tarafı secmek lazım .sen kalksanda yer vermek için yanındaki utanıp seni kaldırmayacaktır buda dip not.bu arada eğer tranvaya biniyorsanız hiç uğraşmaya gerek yok koltuk yerine kapnın yanında bulunan oturmak amaçlı yapılmamış kasa tipli yere oturun kimse varlığınızdan haberdar olup tepenizde durmayacaktır ![]() aaa... KaNKaa.. ne ayıp şeyy yani bunlar gerekmedikçe yapılması gerekmeyen gereksiz şeyler dimi... |
||
|
||
Evet tuelza'ya katılıyorum
|
||