FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Ses Programları

Konu: SONY ACİD PRO (SES İŞLEME YAZILIMI ŞARKI KESME EKLEME MİX YAPMA VS... )

Sayfa: [ 1 ]

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 31.10.2007 15:52:42

Acid Pro, bir düzenleme programıdır. Tamamen looplar üzerine kuruludur. Muzik yaratmak için kullanılmaz, sadece müziğin düzenlenmesine yarar. Fakat diğer muzik compose programlarıyla ( ör: Fruity Loops ) beraber kullanılırsa çok yararlı olmaktadır. Kendi alanının en başarılı programı diyabiliriz.
Bu programı kullanarak müzik dosyalarınıza mixler yapabilir, hazırladığınız flash animasyonları ve web siteleri için looplar oluşturabilirsiniz. Programın diğer önemli özelliklerinden biri ise: AC-3, AIF, AVI, BMP, GIF, JPG, MOV, MP3, MPG, OGG, PNG, PSD, PCA, RM, SWF, TGA, TIF, W64, WAV, WMA, WMV gibi geniş bir dosya formatıyla çalışabilmesi.

--------------------------------------------------------------------------------

ÖZELLİKLERİ;

Orjinal Müzik Kreasyonu

ACID Pro , içinde orjinal şarkılarınızı birleştirmeniz için gerçek zamanlı özellikler bulundurur. Programın "seç, boya, oynat" kelimeleriyle ifade edilebilecek arayüzü, size orjinal müzik kreasyonlarına odaklanmanızı kolaylaştırır.

--------------------------------------------------------------------------------

Profesyonel Multitrack Kaydı

ACID Pro ,canlı ve stüdyo kayıtları için 24-bit/192kHz formatlarında mükemmel bir destek sağlar. Bununla birlikte eş zamanlı çoklu kayıt yapmanızı, akış çizgisi sayesinde yaptığınız kaydın belirli bölümünü seçip yeni bir klip havuzuna göndermenizi sağlar.

Çok Yönlü MIDI Desteği

ACID Pro , size MIDI olaylarının kolay kontrolünü sağlar. Bütün MIDI notaları ve kontrol verilerini kaydedilebilir ve dilediğiniz seslerin içine düzenlenip entegre edilebilirsiniz
.

Yüksek Kaliteli Karıştırma ve Düzenleme 

ACID Pro , müzik kreasyonlarını üretebilmeniz için, yüksek kaliteli karıştırma ve düzenleme özelliklerine sahiptir. Dilediğiniz sesleri programın akış çizgisi sayesinde iç içe koyabilir, düzenleyebilir, karıştırabilir ve yeni bir ses ya da DVD ürünü yaratabilirsiniz .

Harici Kontrol Arayüz Desteği

ACID Pro , Mackie Control Universal ve Frontier Design TranzPort 'u destekler ve tanımlı 5 kullanıcı arayüzünün eşlenmesini sağlar. ACID Pro 6'nın harici sistemi sayesinde, kayıtları, iletimleri, envelope özelliğini, ses geçişini, müzik parçalarını ve efekt otomasyonunu kontrol etmeniz için sistemle uyum içinde çalışan aygıtlara komutlar gönderebilirsiniz.

►Etkili Medya Yönetimi   

ACID Pro Media Manager, medya koleksiyonunuzu etiketlemek,organize etmek ve araştırmak için çok etkili bir araçtır. Böylece sürücünüzdeki veya "Sony Sound Series" loop koleksiyonlarındaki örneklerinizi kolayca bulabilirsiniz. Media Manager özelliği, medyanızın tüm simgelerinin, etiketlerinin ve ACID metadatanın da içinde bulunduğu bir veritabanı yaratır.

►Disc-at-Once/Track-at-Once CD Kaydı
ACID Pro , medyanızı "track-at-once" ve "disc-at-once" yöntemiyle CD'ye kaydedebilmenizi sağlayan bir yöntemle entegre edilmiştir.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSETUP'I BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

Bunlarda şarkınızı değiştirmek için MİX & BASS & DİĞER LOOPLAR
► Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapELEKTRONİC RYTHMS
►Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapHOUSE
► Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTECNO ENDUSTRİAL
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapJAZZ & BASS

SERİAL NUMBER= 7N-SBWPPH-N2YNZXPSGTHT

BlaCkLorD 09.11.2007 23:32:24
abi süpersin yaa yapacağım demolarda çok işime yarar bu çok sağol yaa

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 09.11.2007 23:34:14
abi süpersin yaa yapacağım demolarda çok işime yarar bu çok sağol yaa

rica ederim ben bu programla çok fazla demo yaptım zaten çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim

cemo 17.11.2007 13:28:40
MANYAK OLDU YAW BENİM Kİ SAOL GARDAŞ

MσηarcH » 17.11.2007 14:29:00
paylaşım için saol yakuza güzel program herkese tavsıye ederim

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 17.11.2007 14:49:28
MANYAK OLDU YAW BENİM Kİ SAOL GARDAŞ

tşk ederim kardeşim ama yazılarınızı büyük harfle yazmayınız

great_boy 17.11.2007 16:06:14
çok güzel paylaşım teşekkür ederim Yakuza..

BlaCkLorD 17.11.2007 21:22:52
bir demeo yaptım sağol yakuza

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 18.11.2007 00:40:49
çok güzel paylaşım teşekkür ederim Yakuza...

ben teşekkür ederim Barış

Gönderildi: 18 Kasım 2007 00:38:50
bir demeo yaptım sağol yakuza

eyvAllah kardeşim işine yaradıysa ne mutlu bana

SeRseri_qiz_aysun 11.09.2008 10:16:55
YAFF
BANAA ŞARKI KESME PROGRAMI LAZIM

Badboy 11.09.2008 10:41:40
YAFF
BANAA ŞARKI KESME PROGRAMI LAZIM
Lütfen tamamı büyük harf kullanmayın. Yukarda verilen program ile kesme işlemini yapabilirsiniz veya nero 8 programı yüklüyse Nero WaveEditor programı ile yapabilirsiniz.

ababx 19.09.2008 22:24:45
usta yukarıda elektro linkleri falan ölmüş sana zamet bi yenilersen sevinirim

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker