|
||
Evet arkadaşlar forumsnin ilk halini görmek isteyenler buraya nasıl bi değişim olmuş gözlerinizle görün |
||
|
||
gün ki haline baktımda bayağı bi ilerleme var valla
|
||
|
||
| vay bee.. ne günler geçti beraber.. inşallah dahada geçecek. sağol arkadaşım. nostalji yaptık sayende |
||
|
||
Ben tşk ederim sizlere ilk günden bugüne gerçekten çok fark var nice paylaşımlara
|
||
|
||
helal olsun ne diyelim wall helal olsun![]() ![]()
|
||
|
||
| fark sadece görüntüde bizler her zaman aynıyızz.. |
||
|
||
| helal size ne deyim gerçekten harika geliştirmişiniz forumu tüm emeği geçen arkadaşlara tşk ediyorum | ||
|
||
İlk üyelerindenim, forum 1.siydim... ![]() ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ahh.. Eski günler.. ![]() Forum 1.si Olmak Bence Okadarda Önemli Değil
|
||
|
||
Haklısın Mertcan
|
||
|
||
Yok yok.. Onu kahsetmedim. O günler Noxious'la paylaşım alanında yarışıyorduk. Sordum nie ForuMSN'den ayrıldın die; "Bana karma verdiler. O yüzden ayrıldım" dedi ![]() ''Yarışmak'' la '' Ayrılmak '' oda Güzel İstersen Burdada Yarışabilirsin Nede Olsa Konu ve Mesaj Sayın Artar Hem.. ![]() Bikere Yarışınca Noluyoki Konu ve Mesaj Sayın 1000 lerde Olunca Noluyo Çok mu Zeki Oluyosun Başın Göğemi Eriyo Ben Onu Anlamıyorm..
|
||