|
||
| ben sadece google yi açabiliyorm.yani baska bi siteye girince sunucu bulunamıyor yazısı çıkıyor.yardımcı olursanız sevinirim.... teşekkürlerrr..
|
||
|
||
| angel benzer bir sorun benim evdeki bilg. var.işyerinde foruma giriyorum ama evde her yere giriyor bir tek forumsn e girmiyor.mywebsearc diye bir sayfa açılıyor.acaba olur mu diyerek virüs programını kaldırdım olmadı geçmişi creakları temizledim gene olmadı frefox kurdum ama olmadı olmadıı...15 gündür böyle yardım rica ediyoruzzz... | ||
|
||
angel benzer bir sorun benim evdeki bilg. var.işyerinde foruma giriyorum ama evde her yere giriyor bir tek forumsn e girmiyor.mywebsearc diye bir sayfa açılıyor.acaba olur mu diyerek virüs programını kaldırdım olmadı geçmişi creakları temizledim gene olmadı frefox kurdum ama olmadı olmadıı...15 gündür böyle yardım rica ediyoruzzz... |
||
|
||
slm. ben yeniyim bildiğim kadarıyla size anladayım. araç çubuğunun üzerine gelin ve mywebsearc işaretlidir onu kaldırın veya program ekle kaldırdan mywebsearc'ı kaldırın. faydalı olabildiysem ne mutlu. sorunu çözemezseniz bana meil adresimden ulaşabilirsiniz. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Öyle bişi değil onların hepsi ilk aklıma gelen çözümlerdi zaten ama sanırım daha ciddi bir sorun yaşıyorum.genede teşekkürlerLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
||
|
||
o zaman ad aware 07 yi yükleyin belkim çözülür. evet evet bence ad aware 07 yi yükleyin kesin çözülür. büyük ihtimalle trojen yediniz
|
||
|
||
o zaman ad aware 07 yi yükleyin belkim çözülür. evet evet bence ad aware 07 yi yükleyin kesin çözülür. büyük ihtimalle trojen yediniz trojanden bu tip sorunlar ortaya çıkmaz ![]()
|
||
|
||
| trojenle alakası yok bunun çok değişik anlamadım bir türlü format attırıyorum bakalım düzelecek mi? | ||
|
||
tşkler duzeldııı![]()
|
||