FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: sadece google açılıyor???

Sayfa: [ 1 ]

angeL 13.10.2007 08:56:47
ben sadece google yi açabiliyorm.yani baska bi siteye girince sunucu bulunamıyor yazısı çıkıyor.yardımcı olursanız sevinirim....

teşekkürlerrr.. Üzgün

Leyl-i Lal 17.10.2007 15:35:04
angel benzer bir sorun benim evdeki bilg. var.işyerinde foruma giriyorum ama evde her yere giriyor bir tek forumsn e girmiyor.mywebsearc diye bir sayfa açılıyor.acaba olur mu diyerek virüs programını kaldırdım olmadı geçmişi creakları temizledim gene olmadı frefox kurdum ama olmadı olmadıı...15 gündür böyle yardım rica ediyoruzzz...

nicoss 17.10.2007 16:01:25

angel benzer bir sorun benim evdeki bilg. var.işyerinde foruma giriyorum ama evde her yere giriyor bir tek forumsn e girmiyor.mywebsearc diye bir sayfa açılıyor.acaba olur mu diyerek virüs programını kaldırdım olmadı geçmişi creakları temizledim gene olmadı frefox kurdum ama olmadı olmadıı...15 gündür böyle yardım rica ediyoruzzz...
slm. ben yeniyim bildiğim kadarıyla size anladayım. araç çubuğunun üzerine gelin ve mywebsearc işaretlidir onu kaldırın veya program ekle kaldırdan mywebsearc'ı kaldırın. faydalı olabildiysem ne mutlu.

Leyl-i Lal 17.10.2007 16:39:53
slm. ben yeniyim bildiğim kadarıyla size anladayım. araç çubuğunun üzerine gelin ve mywebsearc işaretlidir onu kaldırın veya program ekle kaldırdan mywebsearc'ı kaldırın. faydalı olabildiysem ne mutlu. sorunu çözemezseniz bana meil adresimden ulaşabilirsiniz. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
  Öyle  bişi değil onların hepsi ilk aklıma gelen çözümlerdi zaten ama sanırım daha ciddi bir sorun yaşıyorum.genede teşekkürler

nicoss 17.10.2007 16:48:02
o zaman ad aware 07 yi yükleyin belkim çözülür. evet evet bence ad aware 07 yi yükleyin kesin çözülür. büyük ihtimalle trojen yediniz

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 20.10.2007 20:55:44
o zaman ad aware 07 yi yükleyin belkim çözülür. evet evet bence ad aware 07 yi yükleyin kesin çözülür. büyük ihtimalle trojen yediniz
trojanden bu tip sorunlar ortaya çıkmaz

Leyl-i Lal 22.10.2007 09:58:44
trojenle alakası yok bunun çok değişik anlamadım bir türlü format attırıyorum bakalım düzelecek mi?

angeL 22.10.2007 12:38:39
tşkler duzeldııı

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker