|
||
| bilgisayarıma ne oldu ise normal başlat- bil.kapat-kapat şeklinde kapanmıyor.Bunun yerine bende başlat-bil.kapat-beklemede yapıyorum.Bekleme moduna girdikten sonra kapatıyorum.Vede acaip yavaşladı durup dururken .İnternet tede şu an çok yavaş avast ile virüs tarattırıyorum virüs bulmuyor.Ne yapmalıyım?Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden yardım eden etmeyen herkese tşk. | ||
|
||
Merhaba öncelikle konu başlıklarından lütfen yardım veya acil gibi kelimeler yerine açıklayıcı kelimeler kullanın. Sorununuza gelince bilgisayarınızdaki yavaşlama bir virüs veya trojan yüzünden olabilir. Avast programı çok başarılı değil kendi kanaatimce size forumumuzda bulunan Kaspersky Antivirüsü kullanmanızı tavsiye ederim. Tabi ilk önce Avast programını kaldırın. Kaspersky Antivirüsü kurup komple bir taratma yapın. Hatta bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp orada bir tarama yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Bundan sonra birde spyware programı kurmanızı öneririm. Forumumuzda bulunan Ad-Aware veya Spybot Search-Destroy programlarından herhangi birini kurup bunlada komple bir tarama yaptırın. En son olarak da sisteminizdeki kayıt defteri hataları vs... sorunları düzeltmek için forumumuzda bulunan Ccleaner programını kullanın. Programlara ulaşabileceğiniz linkler: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap veya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| teşekkür ederim arkadaşım |
||
|
||
|
||
|
||
![]() Lütfen sadece işaret kullanarak msj yazmayınız
|
||
|
||
| 1= Daha da Hızlansın istiyorsanız Windows NTFS dosya sistemi her dosya ve klasör için son erişim ve son güncelleme bilgilerini tutar. Bu özellik kullanışlı olsa da normal bir kullanıcı için pek bir anlma ifade etmez. Bunu kapatmak için Regedit den HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetCo ntrolFileSystem anahtarına ulaşın ve NtfsDisableLastAccessUpdate değerini bulun ve 1 yapın. 2=PC’nin hızlı kapatılması= Başlat-Çalıştır-Aç satırına regedit yaz sonra: HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control anahtarına ulaş.Pencerini sağındaki alanda “WaitToKillServiceTimeout” sağ tıkla ve değiştir değeri 20000′den 2000 yap. Kardeş size bir temizlik önermiş güzel yapın daha sonra bunları uygulayın sahsen denenmiş tir kardeş senin işini görür kolay gelsin |
||