|
||
Messenger Discovery Live Komutları Konuşma penceresinde yazacağınız komutlar ve işlevleri: !imitate yazarak karşınızdaki kişinin ağzından konuşabilirsiniz (sanki o sölemiş gibi gösterebilirsiniz) Örnek: !imitate seni seviyorum... Sürekli !imitate yazmak istemiyorsanız, !autoion yazıp enter'layın. Artık yazdıklarınız karşınızdaki kişi tarafından yazılmış gibi görünecektir. Kapatmak için !autoioff yazıp enter'layın. !autoresponse <Mesajınız> Yazdığınız Mesaj karşıdaki her ileti yazdığında otomatik olarak gönderilecek.
Örnek; !autoresponse JaCKaL. Kapatmak için !autoresponse yazıp entere basın. !error <Mesajınız> Hata Mesajı oluşturur. Örnek; !error Dosya Gönderilemedi !fakeapp <Mesajınız> Sahte Uygulama Daveti Örnek; !fakeapp Görüntülü Arama !font O an kullandığınız Fontu ( Yazıtipi ) karşıya gönderir... !send Dosya Gönderir Örnek; !send winamp.exe !singout Oturumu Kapatır. |
||
|
||
süper bişey ya çok güzel oluyor paylaşım mükemmel jackal süpersin
|
||
|
||
olmuyo kardeşş aynen dediğin gibi yaptım nıç olmuyoo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
olmuyo kardeşş aynen dediğin gibi yaptım nıç olmuyoo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynen anlatılanları yaparsan olur denenmiş bir uygulama bu olmaması imkansız
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece smile olarak mesaj yollamayın LÜTFEN
![]() |
||
|
||
slm
|
||
|
||
| Gerçekten bunlardan sadece imitate çalışıyor | ||
|
||