|
||
| Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı... -Seni kaybetmemekte kararliyim. Kararlarimda israrliyim. Israrlarimda inatçiyim. Inatlarimdan da VAZGEÇMEM... -Bir Cevabim Bile Yok . Ama Soruya Hayran Kaldim !!! -ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм - вαвαм∂αη...вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη.... -вιя єякєк єη çσк ѕєνgιℓιѕιηι, єη ιуι кαяıѕıηı, єη υzυη αηηєѕιηι ѕєνєямιş -öуℓє нσяσzℓαя ναя∂ıя кι güηєş ѕα∂є¢є σηℓαя öттüкℓєяι ιçιη ∂σğυуσя ѕαηıяℓαя!!! -~~~ηαѕıℓ вιя ѕєν∂αуѕα вυ "кαяşı" кσуαмαм~~~ !!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!! ....çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη.... нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη...!!!! яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує "şєутαη ιşι" ∂ιуєηℓєя.¢єναρ νєяιη :"şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?" ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑ çσктαη υzαкℓαşтıм, вıяαктıм вιя уєяℓєя∂є, υηυттυм ѕєηι αşк.. нαтıяℓαт кєη∂ιηι вαηα !! HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla...!!!vazgeçmez unutma...!!! Senn benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın... eğer senden ayrılırsam benide yanında götürür müsün?? Cok yardim severimdir, her türlü yardimi kabul ederim... Güzel kiz insani mutlu eder. kötü kiz ise filozof eder. Yollar durusuma kizlar gülüsüme hasta SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!! Bir kadinin kalbi uçsuz bucaksiz bir okyanusu içinde barindiracak kadar genistir. Bir kadin ya sever, ya da nefret eder; ortasi yoktur. Kadinlari anlamak kadin olmak kadar zordur... Kadin bir çicektir erkekse etrafinda uçan pis bir böcek Kadinlar duygu yüklü bir gemi gibidir denizde dalgar vurdukça etrafa nese saçarlar... Bazende dümdüz deniz üzerinde sessizce kaçarlar... αн ∂ємєк özєℓ∂ιя...ναн ∂ємєк ιğяєηçтιя... ∂ση'т ƒσяgєт мє ηє σℓυя вєηι тєякєтмє.. кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη єѕкι∂єη кιвιяℓιу∂ιм; αятıк кυѕυяѕυzυм... уüz мιℓуση ∂єƒα ѕöуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує! вιℓιуσямυѕυη ѕєη уüzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη. çüηкü тιριη кαуıк. єѕкι∂єη тσz ρємвє нαуαℓℓєяιм ναя∂ı, тσzυ gιттι ρємвєѕι кαℓçııÖÖçşRuh Güven Gißidir.. Çıktığı Yere ßirdaha Geri Dönmez!!! *Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!! *ßilemem ßelkide O ßöyle Mutlu!!! *Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın… *DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam…NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!! *Yokuşta akmayan ter inişte gözyaşına döner… αℓ яüzgαяı Ⴣєтѕє∂є ∂αℓ кıяıℓмışтıя вιя кєяє вυℓυтℓαяα уüкℓє∂ιм özℓємιмι; şιмşєкℓєяℓє çαктıя∂ıм ѕєνgιмι; уαğмυяℓαя уαğ∂ıя∂ıм gözуαşℓαяıмℓα; кüçüк мєℓєкℓєя göη∂єя∂ιм ѕєηι öρмєує gєℓ∂ιℓєямι äċı äċıÿı bästırır,sü sänċıÿı คşк кคç๓คкtคภ ç๏к к๏שคlค๓คк, ﻮöг๓єкtєภ ç๏к özlє๓єк, ﻮเt๓єкtєภ ç๏к ๒єкlє๓єк, ๔๏кยภ๓ค YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr.. ßugün Seni Sensiz Yaşamak a$ksa, Seni SeninLe Ya$ayacağım YarınLara kaLdırıorum a$kı…. Hayatım sana sıradan geLmesin!! ßen kendime yeterim.. Zamanla aLışmayı da bilirim!! Ama unutmayı daha öğrenemedim. . . Tak Boynuma İpini, ya da kes biLeğimi.. Sensiz yaşatacağına öLdür ßeni, daha iyi !! İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Güzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı. Yıkık Dökük Sevdanın Enkazından Kurtulmanın En İyi Yolu Parçaları Çiğneyerek Uzaklaşmaktır. Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma! bana ağlama eğer beni sevseydin burada benimle olurdun beni istiyorsan gel bul beni kararını ver ∂üηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує çαℓışαη єzιк çσк… şimdi oturuyor sensizlik kalkıp gittiğin yerde…. ßenim damarlarımdaki kimyasal etki sen aşık deilsin olum senin ki etkiye tepki… Sadece seni sevdim bebeğim..!!Yanımda olmasan bile hayalinle öleceğim..!! DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini S£yR£dîC£m ~ kIpIrtIsIz ~ SâKin qîßi GôRünC£m ~ KavGasIz øLaCaK ~ fIrtInAsIz øLaCaK ~ sence bu çok mu imkansız..(SENLE&BEN) DaHa FAZLA TÜKENMEK İSTemiyorum çııÖÖçşαѕαℓєтιηιη вє∂єℓι çσк кöℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη çσк ∂α ѕєяѕєяι :::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя::: “нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк” αℓıη уαzıм σℓ∂υ.. …gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!… нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм…özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz…. вαzєη özüя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя.. кαняєтѕιη нєя şєує нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє. gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα … вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є.. нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вι& *Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!! *seveni severler sevmeyen *düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan örendm *Çalmak fiilinin gelecek zamanla çekimi nedir??(hapse girmek) *ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..!! *Gözlerimden okunan aşkı inkar etmem ben *Ben seni el değmeden, gözümle de severim. *•#•$1…tükürüLesi yüzünü özLedim ona hasretimmm…!!! *——–ler dönekler bozuklar gereksizler ilgi alanıma girmiosunuz *kirlenmiş hayatlarınızla benden uzak durun *ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat *YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret *oLMaDıĞıM BiRi iÇiN SeViLMeKTeNSe KeNDiM oLDuĞuM iÇiN NeFReT eDiLMeYi TeRCiH eDeRiM *Her DaLa Konupta Dönmek OLmuyor!!! *Tak Boğazıma İpini Yada Kes Bileğimi Sensizlikle Yaşayacağıma Ölüme Gideyim Daha İyi tak ßoğazıma ipini yada kes ßiLeğimi sensizLikLe ya$ayacağıma öLüme gideyim daha iyi.. *…Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız… *..Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!! *Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin…!!! *ALayına gider demedikmi??? cefaLarı ßiz çekmedikmi??? ahh ße kanka ßizde sevmedikmi??? *pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL…!!!!: *keşke hiç olmasaydın başlamazdın bitmezdin *Sıkıldım Artık ßu (sansürlü kelime) GönüLLerden!!!: *Hayatın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır *Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!! *acıya müpteLa oLmanın ne aLemi war,hayatı hafifLetmek warken…!!! *•#•$1Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!! *ÖnemLi değiL kaç kez yeniLdiğin; önemLi oLan, kaç yeniLgiden sonra yeniden doğruLaßiLdiğin Tek Rakibim pentiım III . Hissediyorum öyleyse varım. Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar. Babama değerimi sordum; dünyalar kadar dedi. dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi . Nukelene nukelene nuklemeyi öğrendik Bu kadar cehalet ancak tahsille olur! Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Bilgisayar bir tutkudur buna kapilmayan mutludur Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı. Baba mirası deil alın teri!!!(pentium-75) Adamın biri yatmış, karısı gemi.... Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Sabrın sonu reset'tir. Ne kadar az dusunursen hayatta o kadar basarili olursun İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var Acele mail'e virüs karisir Kadın hakkı diye birşey olmaz. Hakkı erkek ismi... Denize düşen boka sarılır... İlk bakışta aşık olmamak için iki kere baktım. Gelecek bizim de. Yaaaa gelecek nerede. Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Tek rakibim THY (Rahmetlinin son sözü) Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen patlatırlar enseni Nazar etme ne olur, gasp et senin de olur Dünyada hiçbir psikolog insanı bir tuvalet kadar rahatlatamaz. Söz bilir isen söyle sözünden hisse alsınlar. Bilmezsen sukut et Webmaster sansınlar. Haklarımı kaybettim. Hükümlüyüm. Hostes aranıyor. Rahmetlide sollardı. O şimdi havacı. Hor görme grabi,zor atlattı gribi Sakla samanı inekler yesin. Sabır taşı depremden değil acıdan çatladı! Garantili cinayet işlenir, alacak tah sili yapılır.. çııÖÖçşκαсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм... ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм... кÖІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа... оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк... вuqüиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк... ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..! ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ... υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи...віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи Đüиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς...! ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ... єℓєşтιямє вєηι,вєğєη∂ιуѕєη тαк∂ιя єт...нσşυηα gιтмιуσямυуυм кαƒαηα тαкмα ѕιктιя єт... nasıl sensizliği ben yaratmadıysam,tadacagın bensizlikte benim eserim olmayacak...!!! düηüη нαтαѕιηι вαηα ѕσямαуιη dσğяυ уαηℓιş dιує αкℓιηιzι уσямαуιη çαℓιşιη кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα... Herzaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun.... bırakıp giden bir gun dönmek ister !! bırak dönsün ne kaybettiğini görsün... "Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... " Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...! Gerçek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin.... Gideceğin yere beni de götür sewgili sorana başımın belası dersin!!! Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe Alışırsan...Ya Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Çabuk Unutursan... Yerin kulağı var..benimde kulağım var.... ben yer miyim hayır yemeeem!!! Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git.. Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım .. ...bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak... ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuş...ağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın.. Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem.. Vay be ! İçimizdeki çocuk da gayrı meşru çıktı ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя...вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя.... ' Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..! ßen Ciğer Olmaktan ßıktım..Siz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı İnanmıyorum İnsanların Süslü Laflarına...Beni Sevdikleri Zaten Yalan..!! кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уü¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уü¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя... ' Göremezler... İzin Wermessem Üzemezler... Çözemezler... Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler...!!! Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!!.... nickini bile görmek istemiorum..oturum açmasan ii edersin,mailim sana agır mı geldiengelledim seni afedersin Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı.. Kalbimi gökyuzune actım sevgilim Gözlerinin pırıltısını yıldızlarda aradım... ++Söz bizde,beste bizde,taklit yok bizde,mevzuda takmıyoruz geri vitese +++suskunlugumuz korkumuzdan değil asaletimizdendir +++Gülü öylesine sevmelisinki soranlara dikeni yok diyebilmelisin ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!! вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм... Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM..! Yoklugunda Seni Özlemem Gerekirken,VARLIĞINDA YOKLUGUNA HASRET BIRAKTIN. GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!! Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ *ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim ama sen insan olma nezaketini gösteremiosun Artık Ben WaszGectim...YaLnıszLıqı Sectim..Hersey Bitti..AnLasana.. Bu Kesin ...Zaten inancımısz Olmasa war oLmanın anLamı anLamsızLıktan Baska Bir AnLama GeLirmiydi? üSTü Sende KaLsın Hayat..Artık Benden aLacaın KaLmadı... Anlamı Yok Doğan Hergüne Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR.. -αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє уяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α -zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη кızıη нαѕтαѕıуıм нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz.... 'Kız MiLLeti Neyden Ho$LanIr ? Hem PiSkopaT OLcan Hem BiLqiLi. TaktInmI KoLuna YakI$acak. Kodunmu Duvara YapI$acak. Kız MiLLetinin Sözünü DinLeyecen AmA Yerine QetirmeyeCen. RomanTik OLcan Mum I$Inda TokaTLIyaCaN.!' ...Yine Bir Tek O KalacaK,Yaşanacak Yıllardan da Geriye...(L)Bir Tek Sevgi Olacak Bunca Telaştan Artakalan... ---ÖTeSi YaLaN--- Ben 'SeN SeN' die bittim oğLum ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İçtm oğLum,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen ! |
||
|
||
paylaşımın için tşkler![]() (sakın yanlış anlama gıcıklık fln olsun dıye yasmadım )
|
||
|
||
Yok hayır olur mu ya asıl ben teşekkür ederim angel yorumun için
|
||
|
||
Yok hayır olur mu ya asıl ben teşekkür ederim angel yorumun için biz bunun için üyeyiz (bu son cumle olmadı ama olsun)=)
|
||
|
||
Şiddetle katılıyorum sana Angel merak etme son cümlen gayet anlamlı olmuş
|
||
|
||
| Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!! En güzel söz bu bence...Paylaşımın için sağol...
|
||
|
||
Evet bende severim o sözü çılgın girls
|
||
|
||
| Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı... bu söz güzelmıss
|
||
|
||
Ellerine sağlık baya bi güzeller ![]() Hepsini copy-paste yaptım.Değişekli kullanırım artık
|
||
|
||
| DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam…NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!! Buda benim favori nickim
|
||
|
||
ANGEL COK GÜZEL NİÇKLER AMA BEN ŞUNU SEVDİM Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın![]()
|
||
|
||
| DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam…NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!! Bence bu mükmmel paylaşım içn teşekkürler
|
||
|
||
evet dengesiz aynı nicki sevmişiz anlaşılan
|
||
|
||
ANGEL COK GÜZEL NİÇKLER AMA BEN ŞUNU SEVDİM Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın ![]() ![]() yanlış anladın heralde [/I][/B]
|
||
|
||
tşk ederim yakuzakontu güzel nickler
|
||