|
||
| msn açarken sistem dosyası hata veriyor silip yüklüyorum sonra tekrar tekrar deniyorum yine açılmıyor ne yapmam lazım?.... | ||
|
||
valla doğru diyonuz arkadaşlar bO$A üye olduk![]() ![]() Gönderildi: 27 Temmuz 2008 18:43:05 [move][/move] |
||
|
||
bndede açlmyo naptysam olmuyo napcam şimdik ben:S![]() ![]()
|
||
|
||
BİLGİSAYARIN SAAT VE TARİHİ DEĞİŞMİŞTİR ONU DÜZELTMENİZ LAĞZIM...![]() ![]()
|
||
|
||
Ark Bunun SebeBi Chok Basit ... Benim Bilg. Bi anlıq Hatayla Yanlış Kapattım ... Bunun sonucunda bilg. açtığımda tekrar yüklendi açılmadı sonunda Kasanın İçindeqi Enerji = Güç Pilini Çıkartıp Yerine tekrar Takdım sonunda Bilg. açıldı... Ama bu seferde msn sistem dosyası hatası werdi. sizinqi gibi. Bende Aynı İşlemi tekrar yapdım bilg. pilini çıkardım ve 1 saat beqledim Pil Biraz Soğudu ve tekrar takdım sonunda bilg. tekrar açdım . Bilg Dosyalarına Bi zarar Gelmiyo bu işlem sonunda. Ve bilg. açdığımda Sistem Dosyası Hatası Wermeyi Bıraqdı. Ve artıq msn Gire biliyoruM size De tavsiye ederim...! ![]()
|
||
|
||
| ya manyakmısınız ne bıos sıfırlamakla msn problemi mi cözülürmüs benim cafemde de aynı sorun var ama sadece server pc'de. clientlerde hic bir sorun yok aynı msn sürümü hatta aynı sp ama onlarda var server'da yok simdi kalkıp bıos'mu sıfırlıcam bos bos konusmayin.. msn'i silip kaldirmak ya da yeni bir sürüm yüklemekte sorunu çözmüyor baska var netten baktigima göre IP & DNS otom. olarak verilmesi gerekiyormus msn bazı DNS'leri kabul etmiyormus cok kullanıldından kulağa pek mantıklı gelmiyor ama denemekte fayda wr BIOS'u sıfırlamakla ugrasmaktan daha iyidir ! | ||
|
||
| Selam Arkadaşlar Öncelikle Sizlere şunu Söyleyim Sistem Geri Yükleme İle Msn Açılmasına Yardımcı Olmaz Ve Format Atmaklada Çözüm Bulunmaz Ancak Format Ata Ata Hardisk'i Öldürmüş Olabilirsiniz, Yada Msn Kople Kaldırıp Yüklemklede Bir Çözüm Varmazsınız.. Bu Sistem Dosya Hatası Bait Bir İŞLEMDİR.. Sade Söledilerimi Uygulayın Yeterli Olcaktır..! ...
başlat - çalıştır actıktan sonra cmd yazıyorsunuz. cıkan ms-dos sayfasına sıra ile asagıda belirtecegim komutları yazarsanız sorununuzu çözebilirsiniz. * ipconfig/flushdns * ipconfig/release * ipconfig/renew * ipconfig/registerdns * exit |
||