FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Hataları, Sorunları ve Çözümleri

Konu: msn sistem dosyası hatası.....msn açılmıyor...

Sayfa: [ 1 ] 2 3

bycanertk 14.09.2007 14:47:44
slm arkadaşlar msn sistem dosyası hatası veriyor ve açılmıyor...buyrun hata işte

live msn kullanıom 8.5 beta yukarıdaki resimde evet seçeneğini tıkladığımda bişi olmuyor yine açılmıyor açmaya çalıştığımda kşi listesi hatasıyla karşılaşıyorum code:81000378

Badboy 14.09.2007 15:35:21
Evet bendede aynı sorun oldu ardarda deneme yaptıktan sonra açıldı.

beste 16.10.2007 20:15:18
ya benimkiside öyle nasıl gidercez o sorunu lütfen yardımcı olunya msn açılmıyoooo......:'(

cyseri 06.11.2007 23:14:25
yönetici arkadasım ne kadar güzel cevap vermıs benımkıde aynı sorundu ust uste denedım acıldı KArdesım BOsamı uye OLduk yanii _???

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 06.11.2007 23:26:38
yönetici arkadasım ne kadar güzel cevap vermıs benımkıde aynı sorundu ust uste denedım acıldı KArdesım BOsamı uye OLduk yanii _???

nasıl yani

great_boy 07.11.2007 00:04:29
böyle sorunlar fazla kafa yormaya değmez.Msn i kaldırıp msn le ilgili herşeyi yani cacheleri,contact dosyalarını vb... sildikten(yeni yüklenen msn eskisinden öykünlenerek sorunlarıda tekrarlayabiliyor.bu yuzden önemli) sonra tekrar yükleyin...

cyseri 07.11.2007 17:43:06
ya Yıne DuzeLmıYO  Valla en son format atcam yıne aynı hatayı verır dıe korkumdan formatlamıyorum Üzgün

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 07.11.2007 18:54:37
ya Yıne DuzeLmıYO  Valla en son format atcam yıne aynı hatayı verır dıe korkumdan formatlamıyorum Üzgün

Formatlayınca düzelir eğer yine düzelmezse senin msn adresinde bi sorun vardır yoksa başka bir türlü çalışmaması imkansız bence sen formatlamadan önce başka bir yerde msnini aç bakalım çalışıyor mu ondan sonra senin pcde dene eğer olmazsa sistemi geri yükle o zaman kurtarırsın belki formattan sistem geri nasıl alınır eğer bilmiyorsan yardımcı olurum

transgress 16.11.2007 02:22:56
format atmayı düşünen arkadaslar sakın atmayın bunun işletim sistemiyle alakası yok bu sorunu bende çok yaşadım bazen açılıo bazen açılmıo resimde gördüğünüz sistem dosyalarını temizlesinmi sorusuna hayır dediğinizde açılır bende öle oluo du evet deiğiniz zaman bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekio bunun nedenini aşırı merakla ve şiddetle araştırıorum bulunca burada paylaşırım saygılar.......

x-özgür 01.01.2008 15:14:01
offf valla bendede aynı sorun var düzeltemiorum olmuo nieyse ama format atmayı düşünüorum yani son çare hiç giremiom msn e başkalarının msn lerinide denioruz onların msn leride açılmıo lütfen cvp bekliorum

Sayfa: [ 1 ] 2 3

eXTReMe Tracker