|
||
slm arkadaşlar msn sistem dosyası hatası veriyor ve açılmıyor...buyrun hata işte ![]() live msn kullanıom 8.5 beta yukarıdaki resimde evet seçeneğini tıkladığımda bişi olmuyor yine açılmıyor açmaya çalıştığımda kşi listesi hatasıyla karşılaşıyorum code:81000378 |
||
|
||
Evet bendede aynı sorun oldu ardarda deneme yaptıktan sonra açıldı.
|
||
|
||
ya benimkiside öyle nasıl gidercez o sorunu lütfen yardımcı olun ya msn açılmıyoooo......:'(
|
||
|
||
| yönetici arkadasım ne kadar güzel cevap vermıs benımkıde aynı sorundu ust uste denedım acıldı KArdesım BOsamı uye OLduk yanii _??? | ||
|
||
yönetici arkadasım ne kadar güzel cevap vermıs benımkıde aynı sorundu ust uste denedım acıldı KArdesım BOsamı uye OLduk yanii _??? nasıl yani
|
||
|
||
| böyle sorunlar fazla kafa yormaya değmez.Msn i kaldırıp msn le ilgili herşeyi yani cacheleri,contact dosyalarını vb... sildikten(yeni yüklenen msn eskisinden öykünlenerek sorunlarıda tekrarlayabiliyor.bu yuzden önemli) sonra tekrar yükleyin... |
||
|
||
ya Yıne DuzeLmıYO Valla en son format atcam yıne aynı hatayı verır dıe korkumdan formatlamıyorum
|
||
|
||
ya Yıne DuzeLmıYO Valla en son format atcam yıne aynı hatayı verır dıe korkumdan formatlamıyorum ![]() Formatlayınca düzelir eğer yine düzelmezse senin msn adresinde bi sorun vardır yoksa başka bir türlü çalışmaması imkansız bence sen formatlamadan önce başka bir yerde msnini aç bakalım çalışıyor mu ondan sonra senin pcde dene eğer olmazsa sistemi geri yükle o zaman kurtarırsın belki formattan sistem geri nasıl alınır eğer bilmiyorsan yardımcı olurum
|
||
|
||
| format atmayı düşünen arkadaslar sakın atmayın bunun işletim sistemiyle alakası yok bu sorunu bende çok yaşadım bazen açılıo bazen açılmıo resimde gördüğünüz sistem dosyalarını temizlesinmi sorusuna hayır dediğinizde açılır bende öle oluo du evet deiğiniz zaman bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekio bunun nedenini aşırı merakla ve şiddetle araştırıorum bulunca burada paylaşırım saygılar....... | ||
|
||
offf valla bendede aynı sorun var düzeltemiorum olmuo nieyse ama format atmayı düşünüorum yani son çare hiç giremiom msn e başkalarının msn lerinide denioruz onların msn leride açılmıo lütfen cvp bekliorum
|
||