|
||
| arkadaşlar ms office 2007 outlook ta hotmail hesabıma ulaşabilirmiyim interneten aradım degişik şeyler soylemişler bir çogunu denedim olmuyor ![]() ![]() kullanan varsa yada bilenlerden yardım bekliyorum teşekkurler
|
||
|
||
Maalesef böyle bir imkan yok. Sadece bazı eski adreslere verilmiş bir hak bu veya ücretli olan hotmail ve msn adresleri alırsanız pop desteği olan bir mailiniz olur ve böylelikle kullanabilirsiniz.
|
||
|
||
2003 te açabildigini duymuştum ![]() ama yardımların için teşekkurler ![]() yoksa ugraşmaya devam edecektım
|
||
|
||
| Windows Live Mail Desktop Beta programı işini görecektir. Outlook u kullanamayanlar için güzel bir program. İngilizce olarak kullanmıştım. Türkçe versiyonunu arıyorum. Ama burayı incelersen sana yardımcı olacaktır... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
teşekkur ederim ![]() çok makbule geçti
|
||
|
||
| Orada yükleme seçenekleri belirleyebiyip yüklüyor. Eğer oradan sorun olursa Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Sadece Windows Live Desktop Mail Beta İngilizce yükleyebilirsin... |
||
|
||
Orada yükleme seçenekleri belirleyebiyip yüklüyor. Eğer oradan sorun olursa Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Sadece Windows Live Desktop Mail Beta İngilizce yükleyebilirsin... 80048883 hata kodu ![]() saol ![]() olacagı yok bunun ben vaz geçtim artık
|
||