|
||
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5.1288.816 Türkçe Windows Live Photo Gallery Beta, Windows Live Messenger 8.5 Beta, Windows Live Writer Beta, Windows Live OneCare Family Safety ve Windows Live Toolbar yazılımlarını içeren Windows Live Suite; Microsoft tarafından tüm dillerde yayınlandı. Windows Live Suite bileşenlerinin tümünü Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Windows Live Mail Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap E-posta hesaplarınızı yönetmenin daha hızlı, kolay ve güvenli yolu Birden fazla e-posta hesabını masaüstünüzde görüntüleme Güçlü virüs tarama ve diğer güvenlik özellikleri Windows Live Spaces'a ve Messenger'a tek tıklatmayla erişim Windows Live Fotoğraf Galerisi Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Fotoğraf ve video düzenleyip karşıya yükleyin Fotoğraflarınızı kolayca alın ve düzenleyin Düzenini belirleyin, resim yazısı ekleyin ve en beğendiklerinizi slayt gösterisi için işaretleyin Birkaç tıklatmayla çevrimiçi ortamda paylaşın Windows Live Writer Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Blogunuzda kolayca resim, video ve diğer zengin içeriği yayımlayın Blog postalarınızı yazarken nasıl görüneceklerini tam olarak görün Windows Live Spaces, WordPress, Live Journal ve diğer birçok blog hizmetiyle uyumlu Fotoğraf, video, etiket ve daha bir çok çekici içerik ekleyin ve özelleştirin Windows Live Toolbar Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Güçlü koruma özelliğiyle tüm Web sayfalarında arama yapın Herhangi bir Web sayfasında arama başlatın Kimlik avı tuzaklarına ve virüslere karşı daha iyi korunun Windows Live Messenger Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bağlanın, paylaşın ve konuşmalarınıza önem kazandırın Metin, ses veya görüntü kullanarak bağlanın Fotoğrafları ve diğer dosyaları anında paylaşın “i’m” girişimi ile en çok önem verdiğiniz amaç için para ayrılmasını sağlayın Yalnızca Windows Live Messenger 8.5 Türkçe BETA'yı indirmek isteyenler buradan indirebilirler....
Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Windows Live Messenger' i Ayarlayın... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Windows Live Messenger sürümü: Sürüm 2008 (Derleme 8.5.1288.816) Windows Live sayfasından hangi bileşenleri kurmak istediğiniziseçebilirsiniz. WLinstaller.exe dosyasını indirdikten sonra da diğerWindows Live bileşenlerini kurabilirsiniz... Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Not: Messenger Plus! Live ve Messenger Discovery Live eklentilerinin düzgün çalışabilmesi için son sürümlerini tekrar kurmanız yeterlidir... Yukarıdaki Dosyada çalışmama veya kuramama gibi sorunlar yaşanmaktadır. Bunun İçin aşağıdaki .MSI uzantılı dosyamızı yükleminizi tavsiye ederiz. Eğer Dosyayı çalıştıramazsanız dosyaya sağ tıklayıp ONAR diyin... Programı Kurduğunuzda Masaüstüne Kısayol atmamışsa C:\Program Files\Windows Live\Messenger dizinindeki Msnmsrg.exe dosyasına sağ tıklayıp Gönder / Masaüstüne diyin... Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Windows.Live.Messenger.8.5.1288.816.TR.by.ForuMSN.CoM.rar Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 15.7 MB Windows Live Messenger İçin Alternatif Çoklu Oturum ve Gelişmiş Ayarlar İçin Programlar Windows Live Messenger 8.5 BETA Türkçe ile Uyumlu Messenger Plus! Live Eklentisine Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ulaşabilirsiniz... Windows Live Messenger 8.5 BETA Türkçe ile Uyumlu Messenger Discovery Live Eklentisine Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapulaşabilirsiniz... Windows Live Messenger 8.5 BETA ile Uyumlu Çoklu Oturum Yamasına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ulaşabilirsiniz... Windows Live Messenger 8.5 BETA ile Uyumlu StuffPlug 3.5 Eklentisine Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapulaşabilirsiniz... Reklam Bannerları ve istenmeyen tüm bölümleri istediğiniz gibi kaldırabilceğiniz A-Patch yamasına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ulaşabilirsiniz... Reklam Bannerları ve istenmeyen tüm bölümleri istediğiniz gibi kaldırabilceğiniz Mess Patch Türkçe yamasına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ulaşabilirsiniz. |
||
|
||
| jackal süpersin hemen indiriyorum paylaşım için tşk ettim çok güzel paylaşım Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| teşekkurler Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap denemekte fayda war Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| sağol gardaş canpolat_32321988 eyvallah | ||
|
||
| deneyelim bakalım bunun multi si varmı? |
||
|
||
deneyelim bakalım bunun multi si varmı? Konunun En Son Bölümündeki Yönlerdimelerde Çoklu Oturum Açma Yamasını Bulabilirsin... |
||
|
||
| hocam çoklu oturum açma linki çalışmıyo sayfa görüntülenmiyor yazıyo ilgilenirseniz sevinirim saygılar... | ||
|
||
hocam çoklu oturum açma linki çalışmıyo sayfa görüntülenmiyor yazıyo ilgilenirseniz sevinirim saygılar... Tamamdır. Link Düzeltilmiştir... Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ilgin için teşekkür ederim fakat ben çoklu oturumu kuramadım olmadı açık diyo çıkış yapıyorum yine açık diyo bende sinirlendim tekrar kaldırdım eski live msn yi kurdum onun çoklu oturumunu kurup tekrar kullanıyorum ilginiz için teşekkür ederim tekrar | ||
|
||
| CTRL+ Alt + Del yaparak İşlemler sekmesine gelin ve msnmsgr.exe üzerine tıklayarak İşlemi Sonlandır diyerek kapatabilirsiniz. Ayrıca Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yamasından da çoklu oturum açabilirsiniz. Ayrıca Discovery Live ve Messenger Live plus eklentileri ile de çoklu oturum açmanız mümkün. Alternatifler çok yani. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| hııı bilmiyodum şimdi tekrar kurup deneyeyim:) bilgi ve ilgi için çok çok teşekkür ederim...Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| eyw cakhal (x Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| açılmıyor hata kodu81000378 kişi listesi kullanılabilir durumda deil....dio ayrıca contacs klasörlerini temizledim yine olmadı Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Kişi Listeniz Şu Anda Kullanılır Durumda Değil veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin. Bu Geçici bir durum. | ||
|
||
| teşekkürler | ||