FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Hataları, Sorunları ve Çözümleri

Konu: Hotmail Girişte Her Seferinde Şifre İstemesi Yardım !

Sayfa: [ 1 ]

alonesinan 29.08.2007 10:06:24
arkdaşlarım benim msn deki sorunum sudur

mail geliyor  bana  mail kutucuguna  basıyorum şifremi  felan istiyor  bakıp  kaptıyorum  beş  dakka sonra  gene  mail geliyor gene giriyom gene şifre istiyor  her grşimde  şifre şifre  yeter nolur  yardım

◄ JαcкαL ► 29.08.2007 10:38:48
Maillerineize Ne şekilde Ulaşmaya Çalışıyorsunuz. Messenger Üzerinden Tıklayıp okuyorsanız. Şifre Ekranı Başka bir hesap açık değilse şifre sormaması gerekir. Eğer tarayıcınızdan Hotmail sitesine gidip açıyorsanız. Orada E-posta adresimi ve şifemi hatırla seçenekleri çıkması gerekr onları işaretleyiniz.

alonesinan 29.08.2007 12:33:22
Msn  üzerinden  giriyiom  ilk hayır öncedende  ben açmış oluyorum ama  ikinci  üçüncü dördüncü  ...... açılmasında  gene  soruyo sorun ne olabilir  msn bozuk dediler alakası yoktur dedim genede  başta kurdum ama  ne çare ?

◄ JαcкαL ► 29.08.2007 13:54:10
Messenger Live Sürümünü kullanıuyor musunuz ? Windows Live Messenger Yüklemesinde Windows Live Sing-in Assintant yüklemesi oluyor. Belki sorununuz bundandır. Şifre Sorma ekranında Beni hatırla şifremi hatırla gibi seçenekler olması gerekir.

alonesinan 29.08.2007 15:10:53
saolasın ama  msn sildim  tekrar  kurdum o  Windows Live Sing-in Assintant   yüklüo ama  gene  aynı  her  açılmya  soruyor  tşkler

◄ JαcкαL ► 29.08.2007 15:23:23
Mail Hesabınızın Kapasitesi ne Kadar. Maiillerde artık Live' a geçtiği için eski usül devam ediyor olabilir.

alonesinan 29.08.2007 19:29:16
kapasite  1 GB =1024 MB    ya onuda denedim ama  bei daha  deniym sonucu  bildrrim size

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker