|
||
![]() arkdaşlarım benim msn deki sorunum sudur mail geliyor bana mail kutucuguna basıyorum şifremi felan istiyor bakıp kaptıyorum beş dakka sonra gene mail geliyor gene giriyom gene şifre istiyor her grşimde şifre şifre yeter nolur yardım |
||
|
||
| Maillerineize Ne şekilde Ulaşmaya Çalışıyorsunuz. Messenger Üzerinden Tıklayıp okuyorsanız. Şifre Ekranı Başka bir hesap açık değilse şifre sormaması gerekir. Eğer tarayıcınızdan Hotmail sitesine gidip açıyorsanız. Orada E-posta adresimi ve şifemi hatırla seçenekleri çıkması gerekr onları işaretleyiniz. | ||
|
||
| Msn üzerinden giriyiom ilk hayır öncedende ben açmış oluyorum ama ikinci üçüncü dördüncü ...... açılmasında gene soruyo sorun ne olabilir msn bozuk dediler alakası yoktur dedim genede başta kurdum ama ne çare ? | ||
|
||
| Messenger Live Sürümünü kullanıuyor musunuz ? Windows Live Messenger Yüklemesinde Windows Live Sing-in Assintant yüklemesi oluyor. Belki sorununuz bundandır. Şifre Sorma ekranında Beni hatırla şifremi hatırla gibi seçenekler olması gerekir. | ||
|
||
| saolasın ama msn sildim tekrar kurdum o Windows Live Sing-in Assintant yüklüo ama gene aynı her açılmya soruyor tşkler | ||
|
||
Mail Hesabınızın Kapasitesi ne Kadar. Maiillerde artık Live' a geçtiği için eski usül devam ediyor olabilir.
|
||
|
||
| kapasite 1 GB =1024 MB ya onuda denedim ama bei daha deniym sonucu bildrrim size |
||