|
||
merhaba arkadaşlar. msnimde birsorun var.. sanırım pcye msnden ötürü virüs girdi. msn live kullanıyordum. pcyi açtığımda loader.exe diye bir şey çıkıyo ve pc kapanıyor. bunu atlattım sayılır şimdilik. ama msne giremiyorum. silip yeniden kurmayı denedim. yüklemeye başladığım anda yine o loader.exe hatası çıktı ve pc kapandı kaç sefer aynı şey oldu. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN DELİ OLDUM
|
||
|
||
| Eğer Sorununuz Virüs veya Trojan ile ilgiliyse Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap programını kurup tarama yapın veya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap programını indirip taratınız. Sisteminizde Discovery Live yüklü sanırım. Eğer Böyleyse onu kaldırınız ve tekrar deneyin. Sonra aşağıdaki işlemleri yapıp tekrar yapınız... Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood Anlattıklarına göre şimdilik bu kadar yardımcı olabilirim. Sisteminle ilgili Biraz daha bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabilir. Kurulu programlar vs. kolay gelsin... |
||
|
||
| yardımınız için çok sağolun. Ama ben zaten programı sildim bilgisayardan fakat sorun değişik. şimdi ben yeniden msn yüklemeye kalkıyorum ama olmuyo sorun bu. bende diyorumki virüs hala duruyo sanırım.. tam da anlamış değilim zaten ne olduğunu. ama sizin dediklerinizi yapıcam şimdi inş olur.. | ||
|
||
| yha arkadaşlar bi sorunum var msni açınca LOADER EXE WINDOVS TARAFINDAN BULUNAMIYOR İSMİN DOĞRU YAZILIP YAZILMADIĞINDAN EMİN OLUN DİOR tamama basınca msn açılıor ama gına geldi o dan sesiyle bu hatadan yardımlarınızı bekliorum şimdiden teşekkür ediorum lütfen ....? | ||
|
||
| Messenger Discovery Live eklentisini kaldırırken Hata oluşmuş olabilir. Discoveryi kaldırıp tekrar kurunuz. Veya tekrar tamamen kaldırınız. Sorun hala devam edrse MSN ve eklentilerini tamamen kaldırım ve Program Files daki atık klasörleri silin ve MSN i tekrar kurun. | ||
|
||
Evet msn Discoveryden sorun
|
||
|
||
bende böyle bir sorunla karşılaştım msn in bütün eklentilerini kaldırdım. fakat hala loader.exe hatası çıkıyo sonra msn açılıyo avast kullanıyorum virüs taramada yaptırdım anlamadım valla. FORMAT ATMAK İSTEMİYORUM.
|
||
|
||
bende böyle bir sorunla karşılaştım msn in bütün eklentilerini kaldırdım. fakat hala loader.exe hatası çıkıyo sonra msn açılıyo avast kullanıyorum virüs taramada yaptırdım anlamadım valla. FORMAT ATMAK İSTEMİYORUM.![]() Şu mesajda belirtilenleri harfiyen yapın lütfen. Yalnız ilk önce bütün eklentileri vs... kaldırın.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
YHAA HİLFE İMDAAAT BU LOADER.EXE P...DEN KURTULAMIOM DEDİKLERİNİZİ BİREBİR YAPCAM KURTULAN WARSA BANA YAZZIN ALLAHINI PEYGAMBERİNİ SEVİYORSA SEVEN BANA YAZAR İMDAAAT![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
Bir üstteki mesajda cevap verdim
|
||