FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Mail Yardım & İnternet Accountları

Konu: yardım edin lütfen !!

Sayfa: [ 1 ]

eceee 21.08.2007 14:49:19
slm arklar..benim msnde iletilerim abimin yüklediği bi program yüzünden onun mail adresine gidiyor..birini kişi listemden sildiğimde 'bu kişi massenger ve windows live mail tarafından paylaşılıyor....' diye yazıyor.bu durumdan kurtulmamın bir yolu var mı? çünkü buna neden olan programı bulamıyorum..yardım ederseniz çookkkk sevinirim

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 29.08.2007 20:00:34
bilgisayarına keyloger yüklemiş olabilir CTRL+ALT+F7 tuşlarına birlikte bas bakalım açılacak mı eğer bu tuşlara bastığında bir program açılırsa bilgisayarda keyloger yüklüdür

kadersiz_cocuk_18 22.06.2008 16:49:00
ben e posta adresimi dogrulamak ıstıyorum ama bi turlu yapamıyorumm:(Üzgün

x YaRaSi x 22.06.2008 17:21:26
slmarklar..benim msnde iletilerim abimin yüklediği bi program yüzündenonun mail adresine gidiyor..birini kişi listemden sildiğimde 'bu kişimassenger ve windows live mail tarafından paylaşılıyor....' diyeyazıyor.bu durumdan kurtulmamın bir yolu var mı? çünkü buna neden olanprogramı bulamıyorum..yardım ederseniz çookkkk sevinirim

Ece kardeşim. Bilgisayarına Kaspersky anti-virüs programını yükle. Sana uyarı verir ztn. Ordan delete veya sil'e bas

Ama abiler her zaman kız kardeşlerinin iyiliğini ister Ece. Sana zarar gelmesinden çok korkar bu yüzden abini kötüleme

ben e posta adresimi dogrulamak ıstıyorum ama bi turlu yapamıyorumm:(Üzgün

Sen de kendine ait alan adın yoksa E-posta adresini doğrulayamazsn
Hotmail.com, msn.com, w.cn, windowslive.com, live.com gibi adları kullan

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker