|
||
| vista göz kırpmalarına uygun değil diyor uygun olanı varmı acaba şimdiden teşekkürler | ||
|
||
| Nasıl Bir Hata Veriyor ki. MSN sürümü ile ilgili olmasın. Veya Flash Player yüklü sistemde ? Daha ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. ? | ||
|
||
| '' component'mswinsck.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid '' yazıyor | ||
|
||
| MSN 'in orjinal Göz kırpmlarında sorun varmı ? Göz Kırpma Ekleme programı ile yaptıysan Vista ile uygunluğu yok. Uygun Göz Kıpmalar Çıktığı Zaman Forumda Bulabilirsiniz.... | ||
|
||
| aslında benim isteğim göz kırpması yüklemek yani farketmez yeniden indiririm 4 tane paket indirdim kabul etmedi vistaya uygun bulmak zor msn pictures displayer programı bile yani slayt gösterim çalışmıyor ilginiz için teşekkürler | ||
|
||
| Slayt Gösterim ile İlgili Dosyalar Forumda Mevcut. İstersen Bir Gözat. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Ben bir kere nasıl yollanacağını bilmiyorumm
|
||