|
||
Tr yama anlatım Öncelikle Resimdeki Butona tıklayın.. Daha Sonra Yandaki Menüden appearence ‘yi seçin.. bakınız resim2: açılan yerdeki “browse” butonuna tıklayın v e kaspersky ‘ın Türkçe paketini seçin.. bakınız resim4: Seçtikten Sonra Ok a Basın.. Sonra Apply yapıp Türkçe Yamayı Uygulayın.. KeY Girme Alıntıdır..
|
||
|
||
| Zorluk Çekenler İçin Güzel Bir Çalışma Olmuş. Teşekkürler... | ||
|
||
| TEŞEKKÜRLER YA.. | ||
|
||
arkadaşlar bir türlü ben bu türkçe yamayı yükleyemedim bunu 30 gün sonra mı yükleyebiliorum...yardımcı olursanız sevinirim.... |
||
|
||
| arkadaşım key girme videosu ölmüş bi bakıversende yenilesen olmazmı? lütfen kasperskyı yükledim ama key giremiyorum ondan sebep..acil bakıversen bi zahmet videoya... |
||
|
||
arkadaşım key girme videosu ölmüş bi bakıversende yenilesen olmazmı? Video güncellendi ancak şuanda ingilizce bir anlatım buldum. Aynı seçenekleri takip ederek sonuç alabilirsiniz.
lütfen kasperskyı yükledim ama key giremiyorum ondan sebep..acil bakıversen bi zahmet videoya... |
||
|
||
şimdi benim kaspersky lisans dosyanın süresi yarın bitiyor... yenisini nerden indiricem yardımcı olursanız sevinirim
|
||
|
||
şimdi benim kaspersky lisans dosyanın süresi yarın bitiyor... yenisini nerden indiricem yardımcı olursanız sevinirim ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Sürümlerine göre Güncel KEY' leri bulabilirsin. |
||
|
||
teşeküürlerr
|
||
|
||
çoooook tşkler ederim sağolunn![]()
|
||