|
||
![]() Arkadaşlar sizlere virüslerin en büyük düşmanı Deep Freeze programını sizlere sunuyorum hemde free kaçırmayın derim bu programı çok işe yarıyor.... ![]() KULLANIMI Deep Freeze Ayarları Ve sistemden Kaldırılması : Programın kullanımı değil ancak özellikle ayarlar menüsüne erişimi ve sistemden kaldırılması konusunda bazı zorluklar var. Gelin programı nasıl ayarlayabileceğimiz ve sistemden kaldırabileceğimize bir bakalım. 1. Ayarlar Menüsüne Erişim : Programı ilk açtığımız zaman saat simgesinde bir simge ile karşılaşacaksınız. Ancak diğer programların aksine bu simgeye tıkladığınızda bir menü görüntülenmeyecek. Paniklemeyin. Bu özellik programın doğasında var. Program menüsüne erişebilmek için SHIFT tuşuna basılı tutarak saat simgesine çift tıklamak ya da aynı anda CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuşlarına basmanız yeterlidir. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra karşınıza sağ taraftaki program resmi gibi bir menü çıkacaktır. Bu kısımda ayarlara erişebilmek için şifremizi yazmamız gerekiyor. Bu şifreyi eğer bir tane atamadıysanız boş bırakarak Enter tuşuna basıp geçebilirsiniz, ancak eğer şifre atadıysanız bu şifreyi yazmanız gerekiyor. Daha sonraki pencerede karşımıza gelecek ayarlara isterseniz programı aktif/pasif etmek kısmından bakalım. ![]() 2. Programı Aktif/Pasif Etmek : Yukarıdaki işlemi gerçekleştirip menüyü açtıktan sonra burada karşımıza alt resmindeki gibi 3 seçenek gelecektir. Bu seçenekler ve seçildiğinde yaptıkları işlere bakacak olursak : ![]() Boot Frozen : Bu seçeneği seçerseniz program bir sonraki Windows açılışında otomatik olarak aktif olacaktır. Boot Thawed (1 Restarts): Bu seçeneği seçerseniz yandaki kutu da aktif olacaktır. Buradan programın ne kadar kez pasif olacağını ayarlayabilirsiniz. Boot Thawed : Bu seçeneği seçerseniz program bir sonraki açılışta kapatılacaktır. Boylece alt tarafta anlatacağımız programın kaldırılması işlemini gerçekleştirebileceksiniz. 3. Programı Sistemden Kaldırmak : Yukarıdaki ayarlardan Boot Thawed seçeneğini seçip bilgisayarımızı baştan başlattıktan sonra, indirdiğiniz Programın kurulum dosyasını çalıştırın. Eğer yukarıdaki işlemleri gerçekleştirdiyseniz Uninstall seçeneği aktif duruma geçecektir. Uninstall yapıp bilgisayarınızı baştan başlatın. Program sistemden kaldırılmış olacaktır. Not : Programın çalışması oldukça zahmetsiz olduğu kadar güvenlik açısından da kaldırılması bir o kadar zordur. Ancak bu kadar zor bir kaldırılma işleminin olduğunu bilmemiz programın gerçekten de işini ehliyle yaptığını kanıtlar nitelikte. Yine de programı kaldırmakta güçlük çekmemek için en başta anlattığımız program şifresini mümkünse seçmemeniz ya da kolay hatırlayabildiğiniz bir şifre ile değiştirmenizi şiddetle öneririm DOWNLOAD Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Diğer sitelerde gördüğünüz Deep Freeze 5 Sınırsız Lisanslı konusu TAMAMEN bizden çalıntıdır. Çünkü bunun sınırsız şifresi tamamen bana ait olmakla birlikte bu konuda verdiğim capslar bile aynıdır. ![]() |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap kardeş, Öncelikle paylaşımın için emeğe saygı, çok teşekkürler... ANCAAAAAK bu verdiğin deepfreeze'in 5.20 versiyonu. gerçi daha üst versiyonları da var ama ben aylardır bunun 5.70'ini kullanıyorum. bu verdiğin ise kaç partition'un varsa seçenek vermeden hepsine kuruyor. FARK şu 5.40 versiyondan itibaren bunu partitionlarının istediğin bölümüne kurabiliyorsun. Yani BENDE 5.70 versiyonu SADECE SİSTEMİN OLDUĞU C'YE KURULU. (yani kurarken D'yi koruma dışı bıraktım.) KURULUNCA RESTART İSTEMEYEN SÜRE KISITLAMALI PROGRAMLARI DEEPFREZE AKTİFKEN KURUYORUM, İŞİMİ GÖRÜP BU GİBİ PROGRAMLARLA OLUŞTURDUĞUM YENİ KLASÖRLERİ, DOSYALARI, RESİMLERİ, VİDEOLARI D'YE ATIYORUM. BİLİYORSUNUZ DEEPFREZE PROGRAMI AKTİFKEN KURULAN PROGRAM VEYA OLUŞTURULAN HER ŞEY, RESTART ATINCA KURULMAMIŞ GİBİ OLUYOR. PROGRAMDA İSTER SÜRE, İSTER SAYI KISITLAMASI OLSUN SONSUZ HAKKINIZ OLUYOR. BENDE SÜRE KISITLAMALI YÜZLERCE PROGRAM VAR, 3 SENE ÖNCE İNDİRDİĞİM 40 GÜN KISITLAMALI SOUNDFORCE 5.0 PROGRAMINI DEEPFREEZE' LE KURDUĞUM İÇİN DEFALARCA KULLANDIM (KURULUMU 10-15 SANİYE SÜRÜYOR) RESTART YAPINCA DEEPFREZE BUNU KURULMAMIŞ SAYDIĞI İÇİN HER SEFERİNDE 40 GÜN HAK'LA BAŞLIYOR... AYRICA BİLGİSAYARI MÜTHİŞ YAVAŞLATAN ANTİVİRÜS PROGRAMLARINA DA GEREK KALMIYOR. ÇÜNKÜ İNTERNETTEN C'YE İSTERSE YÜZLERCE VİRÜS BULAŞSIN, --------BİLGİSAYARI KAPA AÇ TERTEMİZ.. HARARETLE TAVSİYE EDERİM. İŞTE 5.70'in linki yine kendi upload'um SADECE 2.5 Mb Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
xmaxi gerekli açıklamayı benim yaptığımı düşünüyorum senin o verdiğin programla bu benimkinin arasında fark yok benimkisi ücretsiz senin verdiğin link ücretsiz mi bilmiyorum ama zaten ikiside aynı işi yapıyor ama sağol yinede ![]() Gönderildi: 21 Ağustos 2007 00:55:43 En son şekliyle tekrar düzenledim programı
|
||
|
||
teşekkür ederim yakuzakontu yüreğine sağlık
|
||
|
||
cok saol yakuzaa
|
||
|
||
| Link Güncellenmiştir... | ||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap senin verdiğin deep freze sınırlımı yoksa süre sınırsızmı? Gönderildi: 21 Şubat 2008 09:41:40 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap dediğin gibi sürücüleri seçme hakkı veriyorsa süper bişey abicim yalnız şu ana kadar hangisi kullandıysam süre kısıtlamalı çıktı senin verdiğindede böyle bir kısıtlama varmı |
||
|
||
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap senin verdiğin deep freze sınırlımı yoksa süre sınırsızmı? Sınırsız süresi falan yok
|
||
|
||
| emeğine sağlık tşkler hocam ..sağolasın peki diğer arkadaşımızın( xmaxi ) verdiğide sınırsızmı bilgin varmı | ||
|
||
emeğine sağlık tşkler hocam ..sağolasın peki diğer arkadaşımızın( xmaxi ) verdiğide sınırsızmı bilgin varmı Onun verdiği programla ilgili bir fikrim yok ama benim verdiğim zaten sınırsız
|
||