|
||
| arkadaşlar bu programı yükleyin sonra msnden araçlar bölümüne girin ordan ses görüntü kurlumuna tıklatın sonra ordan splitcam ayarını yapın sonra karşıdaki kişi ile çok güzel film izleyebilirsiniz buradan indirebilirsiniz programı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
TESEKKÜRDE KARDESİM BU PROGRAM NASI CALIŞACAK BİRAZ AYRINTLI ANLATSAN VİDEO İZLEMEYE NASI BAŞLIYACAM
|
||
|
||
| 1.Adım= ilk önce bu programı kuruyosun sonra msn'i açıyosun daha sonra msnden araçlar kısmına gir sonra ses&görüntü kurlumuna gir ondan sonra adım 3'e kadar ileri de sonra Web Kamerası ayarlarına geldiğinde ordaki sekmenti split cam ile değiştir ve son kutucuğuna tıkla böylece split camı msne kurmuş olduk 2.Adım=Msne kurduktan sonra bu programı aç ve resimin altında Video yazısına tıkla sonra video file diye bir yazı çıkıyor onu tıkla ve izlemek istediğin filmin dosyasını seç kullanıma hazır hale gelir ve son adımı unutma dostum msnden konuşurken görüntülü arama yapıyosun karşıdaki kişiyle sonra filmi izliyosunuz Teşekkürler... |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bide burada var bu konudan ama yanıt olarak bilemem |
||
|
||
mustafa o verdiğin linkte programın setup'u var o linki zaten ben verdim
|
||
|
||
kankaaa süpersin anında indirdim google amca sağolsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
bende o özellik bi cıksa tamam splitcam özelliği cıkmıyor web cam ve yok secenegi mevcut
|
||
|
||
| zannerdersem msn 9.0 da bu olmuyo |
||
|
||
| bu program konuştuğun kişidede yüklü olması lazım ? bide camera olmadanda çalışırmı yakuza ?
|
||
|
||
bu program konuştuğun kişidede yüklü olması lazım ? bide camera olmadanda çalışırmı yakuza ? ![]() Sende kurulu olsun yeter Mertcan.Ayarlardan izlemek istediğin filmi seçiyorsun izliyorsunuz. Webcam olmasınada gerek... |
||