FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: ACİL YARDIM :phpbb

Sayfa: [ 1 ]

Dj_f16 10.03.2006 14:21:06
Arkadaşlar ben phpbb'de bi forum sitesi açmaya çalıştım... konuları başlıkları oluşturdum şimdi kimse üye olamıyor.. ilk kayıt olduğumda "text board" felan varya hımmm işte o şekldeyken üye olunuyordu.. sebep ne acaba... bide ben eskiden resimi kopyala yapıştır olarak tüm forum sitelerinde açtığım konulara resim ekleyebiliyordum ama şimdi yok link alıcakmışsında tagları arasında koyacakmışsın da .. koydum ama olmadııı... görsel olarak yani resimli felan bi şekilde anlatırsanız çok sewinirimmm.. şimdiden tüm arkadaşlara kolay gelsinnn ve teşekkür ederimmm...

Badboy 10.03.2006 14:48:46
Arkadaşım bu yönetim panelinle alakalı bişi ordan ayarlarını kontrol etmen lazım... Ayrıca sana sitemizde kullandığımız SMF Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap forumunu tavsiye ederim hem bedava hemde bir sürü eklentisi var... Ayrıca resim ekleme olayını anlamadım eğer sen resmi forumda görünsün istiosan
Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor
Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap şeklinde yapmalısın sadece adresi koyarsan resim gözükmez ancak adrese tıkladığında resim yeni bir sayfada açılır...

Dj_f16 16.03.2006 16:32:39
Abi Ben bu resim eklemeyi anladımm o konuda çok sağol SMF'yide deniycemmm çok sağol..... Yönetim paneli ingilizce olmasa yapcamda ing ben ne yapiyimm türkçe yönetim panelinde ise bazı seçeneklerin Açıklamaları yokk o yüzden elleyemedimm.. Neyse teşekkürlerrr
Gönderildi: Mart 10, 2006, 15:02:26
Badboy ya senden bi ricada buluncaktım. ben askerim de SMFyle uğraşmak bayaa zamn alıyooo eğer bu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.phpbb3.net adresinden alınan forum sitelerinin kontrol panelinden anlıyorsan bi yardımcı ol bu kardeşine yaaaaa... kimse üye olamıyoooooo....
Gönderildi: Mart 14, 2006, 14:37:30
Okyyyy  Utandım Ağlayan

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker