FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar Araçları

Konu: Total Commander 7.02a Türkçe + Key

Sayfa: [ 1 ] 2

Badboy 02.08.2007 10:24:25

Bu program ile dosyalarınız üzerinde her türlü işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Dosyalarınızı; kopyalayabilir, silebilir, düzenleyip içlerini görebilir, adını değiştirebilir ve kolayca arşivleyebilirsiniz. Bununla birlikte klasörleriniz üzerinde de aynı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Total Commander, Windows ile çok uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Kullanmaya başladıktan sonra sizde göreceksiniz ki eliniz ayağınız olacak ve vazgeçemeyeceksiniz.
Sıkıştırma işlemlerinde de birçok formatı desteklemektedir. Sıkıştırma formatları arasında: ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE yer almaktadır. Bu programın bir diğer yararlı özelliği ise FTP üzerinden sitelere bağlanıp buralarda da dosya işlemlerini gerçekleştirebilmesidir.

Not: Aşağıdaki zip dosyası içinden çıkıcak olan tcmdr702a adlı kurulum dosyasını çalıştırıp kurulumu yapın. Kurulum bittikten sonra yine zip dosyası içinden çıkıcak diğer bir dosya olan wincmd adlı dosyayı programın kurulduğu klasöre (genelde C:\Program Files\totalcmd) kopyalayın. Böyle bir dosya zaten mevcut değiştirilsin mi şeklinde bir uyarı alırsanız Evet diyip devam edin. Son olarak Türkçe yapmak için yine zip dosyası içinden çıkıcak olan turkish klasörü içinde bulunan 2 dosyayı (WCMD_TUR.LNG ve WCMD_TUR.MNU) programın kurulduğu klasör içinde bulunan LANGUAGE klasörü (genelde C:\Program Files\totalcmd\LANGUAGE) içine kopyalayın ve programı çalıştırın. Program açılınca üstte bulunan menülerden Configuration menüsüne ardından da Options menüsüne tıklıyoruz. Karşımıza ayarların yapıldığı bir ekran gelecektir. Sol tarafta Language yazan yere tıklıyoruz ve sağ listede sonlara doğru Türkçe (Turkish) (WCMD_TUR.LNG) yazan seçeneği seçip ardından OK düğmesine tıklıyoruz ve programımız artık Türkçe olmuştur.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Not: Dosya şifrelidir şifre ==> www.forumsn.com

◄ JαcкαL ► 02.08.2007 13:10:15
Teşekkürler çok Yararlı ve kullanışlı bir program. Eski versiyon vardı bende. Teşekkürler...

Badboy 02.08.2007 14:46:21
Ben sürekli kullanıyorum ve bir çok işimi kolaylaştırıyor. Süper bir program gerçekten.

Mehmet 07.08.2007 09:53:04
Eline Sağlık Badboy Gerçekten Çook Yararlı bir Program Dediğin Gibi Bir Çook Şeyi Kolaylaştıryo

pusat55 04.09.2007 02:20:22
teşekkürler aradığım bir programdı bu sitede buldum

Merve77 04.09.2007 19:16:56
ooo bu süper bi programmış. teşekkürler

Badboy 22.09.2007 17:11:37
Sürüm güncellenmiştir. İlk mesajdan indirebilirsiniz.

BlaCkLorD 17.11.2007 21:30:43
tesekkürler güzel paylasım

MσηarcH » 17.11.2007 22:17:31
teşekurler

BlaCkLorD 17.11.2007 22:25:05
elinne sağlık güzel paylasım dostum

Sayfa: [ 1 ] 2

eXTReMe Tracker