|
||
| arkadaslar dıscovery lıve kurdum.msn live kullanıorum.ama oturum acmanız lazım dıor sorun ne olabilr? | ||
|
||
arkadaslar dıscovery lıve kurdum.msn live kullanıorum.ama oturum acmanız lazım dıor sorun ne olabilr? Evet Arkadaşım Cevabın Sorunda var zaten. Ayarlarını yapabilmen için Oturum Açman Gerekli...
|
||
|
||
| oturum zaten acık arkadasım okadar achil deiliz;) | ||
|
||
| zaten oturum açmadan araçlar kutucuğu görünmüyor diye biliyorum | ||
|
||
| bi sorun yok gibi gorunuyor msn acık dıscoveryde acık ama uyarı alıyorum (oturum acmıs deılsınız bu ozellıgı kullanabilmek için oturum acmanız gerekıyor)sorun bu Gönderildi: 29 Temmuz 2007 22:39:53 sorun guvenlık duvarı....kullanamayanlar kaldırsın |
||
|
||
| aynısı banada oldu defalarca yükledim discoyu.En sonunda pc den tamamen kaldırdım ama öyle denetim masasından falan deil bi komutla ama üzgünüm hatırlamıyorum nasıl olduğunu.Daha sonra düzeldi | ||
|
||
| arkadaşlar aynı şey banada oluo discovery i kaldırdım tekrar yükledim ama simgesini messengerda gösterdigi halde oturum açmış deilsiniz diyor.Lütfen yardım!! | ||
|
||
aynısı bendede oluyo discoverlar bozuk hep
|
||
|
||
| 9.0 beta kulaanıyorsanız oturum açsanız bile görünmez uyumlu değil | ||
|
||
| ya bu günelik duvarı dediğiniz ne oluyo?görüntü resmimi değiş diyorum oturum açılmadı io.bi de herkes ifadelerimi alıyo.önceden alamıyodu.lütfen yardım | ||
|
||
yaa arkadaşlar bende de aynı sorun var discoveryi yükledim ayarlamaları yaptım çalışıo ama oturum açmadınız dio __----yardım edin lütfen----__ bi türlü olmuo yaaaa bilen varsa yardım etsin
|
||