|
||
| Badboy :Bilemezsin ki olm database gene doldu. Bilemezsin ki : Olm daha 5 dakika önce 40 GB yer sildik nan Badboy:1 milyar kişi yazıyor olm. Tükürseler bogulacaz beaaa.. Bilemezsin ki : Ya üye alımını kapatsak mı ki ? Badboy : Ben günde 1ooo üye siliyorum Bilemezsin ki : Kaç adminimiz var toplam ? Badboy : Unuttum abi yüzbin küsür diyeyim ben sana Bilemezsin ki : Az daha al o zaman... Bilemezsin ki : Adama bak nan 2 tane mesaj yazmış şerefsiz !! Badboy : Yuhhh!!!! Bilemezsin ki : Babasının database sanki Badboy : İP sini verin hemen banlatalım.. Hatta İP sinin 100 fazlasıyla 100 eksigini banlayalım Bilemezsin ki : Ne sucu var 1oo eksiginin ? Mertcan : Almanya'dan bi kız beni evine davet etti ne diyonuz gideyim mi ? Badboy : Olmaz akşama Paris'te FoRuMsN.CoM bulusması var. Mertcan : Gelmesem olmaz mı ? Badboy : Olmaz olm en son 4 yıl önce düzenledik orada.. Adamlar seni bekliyo kaç yıldır JaCKaL: ''İkinci mesajı yazana 3. mesaj beleş! '' adı altında bi kampanya mı başlatsak ? Bilemezsin ki : niye JaCKaL : Artisligine.. Bilemezsin ki : Rakibimiz mi var olm ? JaCKaL : Olsun olm.. Biraz iyimser tutum sergilemiş oluruz aahmet : Tarkan konser vericekmiş bizim için dooru mu ? Bilemezsin ki : Öle diyor fırsat bulursam arıyacam Badboy 2 günlük tatilden gelir durum vahim ..... ![]() Badboy : Abi bu hitler ne yaa Bilemezsin ki : Kanka bugün 2.450.090 kişi girmiş, 512.209 kişi de online .. Şimdi bakıyorum, ortalama dakikada 2 bin kişi üye oluyor .. Harbiden işler kötü bugün Badboy : Linlere de tıklayan yok Sabahtan beri 15 bin kişi tıklamış, hiç tıklamasaydınız yawww Badboy : mod alımı için başvurmusun .. daha önce deneyimin varmı ? ***: eet efenim daha once kendi forumum vardı ... Bilemezsin ki : mod cpyi kullnabiliyosun yani *** :evet Bilemezsin ki : alındın JaCKaL: xxx i ayın üyesi seçiyoruz,kendisini tebrik ediyoruz hiç mesaj atmadığı için tebrikler... xxx : sagolun JaCKaL : nan yazmasana..... JaCKaL : Bilemezsin ki giriş yapamıyorum yaww server dolu yazıyo ?? Bilemezsin ki : Dur ben şindi birini banlıyom banlar banlamaz tıkla JaCKaL : Gene giremedim Bilemezsin ki : Napiim olm forumu mu acıp kapatayım ? JaCKaL :Yapsan nolacak ki Mertcan : Offf beni ne banlıyon Badboy : Pardon abi adı "m ile başlayanları banla dedi Bilemezsin ki de k ile baslayanları banlıyordu öle kaynamısın arada Mertcan = Eee adminlerde banlanıyo Badboy : Doğru yaw bizde nereye gidiyor her gün 3129739 tane admin diyoruz Bilemezsin ki : avrupa birligi ödül verecekmis bize ayça : nasil nasiil ?? Bilemezsin ki :sayemizde ülkeler kaynasmis, tanisip evlenenler FoRuMsN.CoM cumhuriyeti kurmuslar ayça : uhhh |
||
|
||
Bayıldım süpermiş
|
||
|
||
| harika olmuş yaaaa | ||
|
||
çok güzel olmuş konuşmalar eğlenceli![]()
|
||
|
||
güzel olmuş teşekkürler
|
||
|
||
Alıntı Mertcan : Almanya'dan bi kız beni evine davet etti ne diyonuz gideyim mi ? Badboy : Olmaz akşama Paris'te FoRuMsN.CoM bulusması var. Mertcan : Gelmesem olmaz mı ? Badboy : Olmaz olm en son 4 yıl önce düzenledik orada.. Adamlar seni bekliyo kaç yıldır Abi Yaw Ben Gideyim Şu Almanyaya bi Koşu.. ![]()
|
||
|
||
Alıntı Mertcan : Almanya'dan bi kız beni evine davet etti ne diyonuz gideyim mi ? Badboy : Olmaz akşama Paris'te FoRuMsN.CoM bulusması var. Mertcan : Gelmesem olmaz mı ? Badboy : Olmaz olm en son 4 yıl önce düzenledik orada.. Adamlar seni bekliyo kaç yıldır Abi Yaw Ben Gideyim Şu Almanyaya bi Koşu.. ![]() ![]()
|
||
|
||
Alıntı Mertcan : Almanya'dan bi kız beni evine davet etti ne diyonuz gideyim mi ? Badboy : Olmaz akşama Paris'te FoRuMsN.CoM bulusması var. Mertcan : Gelmesem olmaz mı ? Badboy : Olmaz olm en son 4 yıl önce düzenledik orada.. Adamlar seni bekliyo kaç yıldır Abi Yaw Ben Gideyim Şu Almanyaya bi Koşu.. ![]() ![]() ![]() Peki Paris'e Giderken Uğrasam bi 5dakikacık.. ![]()
|
||
|
||
Alıntı Mertcan : Almanya'dan bi kız beni evine davet etti ne diyonuz gideyim mi ? Badboy : Olmaz akşama Paris'te FoRuMsN.CoM bulusması var. Mertcan : Gelmesem olmaz mı ? Badboy : Olmaz olm en son 4 yıl önce düzenledik orada.. Adamlar seni bekliyo kaç yıldır Abi Yaw Ben Gideyim Şu Almanyaya bi Koşu.. ![]() ![]() ![]() Peki Paris'e Giderken Uğrasam bi 5dakikacık.. ![]() ![]()
|
||
|
||
Alıntı Mertcan : Almanya'dan bi kız beni evine davet etti ne diyonuz gideyim mi ? Badboy : Olmaz akşama Paris'te FoRuMsN.CoM bulusması var. Mertcan : Gelmesem olmaz mı ? Badboy : Olmaz olm en son 4 yıl önce düzenledik orada.. Adamlar seni bekliyo kaç yıldır Abi Yaw Ben Gideyim Şu Almanyaya bi Koşu.. ![]() Olmaz vAllahi adamlar dört gözle seni bekliyor. Peki Paris'e Giderken Uğrasam bi 5dakikacık.. ![]() Olmaz. Sen gel Paris'te Paris Hilton'la buluşursun. Çok İstek Var Be abi.. ![]()
|
||