|
||
| ya arkadaslar photoshopun turkce yamasını indırdım ardından gorew cubugunda vırusle ılgılı bişiler cıktı napmam gerekıo yazı aynen sole Windows has detected spyware infection clıck here to protect your computer from spyware ama tıklayınca bişi olmuo bıde ıt ıs recommended to use special antıspyware tools to prevent data loss windows will now dowland and install the most up-to-data antisptyware for you clıck here to protect your computer from spyware napcam arkadaslar yardım edın
|
||
|
||
| benim bi bilgim yok ama burdaki arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.. yanlız bu türkçeleştirme falan onlar hep virüslü oluyor | ||
|
||
yınede saol tuelza ayrıca arkadaslar beklıom yardımlarınızı
|
||
|
||
| ya biliyor musun aynı şey benimde başımdaa sinir oluyorum sağ alt köşede 2 dakka da bi çıkıp duruyo hasta ediyor adamı format atacağım galiba |
||
|
||
kardes ben buldum nası yok edıldını ıstersen sana da soleyebılırım
|
||
|
||
| burada anlat arkadaşım da hepimiz öğrenelim. başımıza gelebilir bizimde | ||
|
||
arkadaslar yapacagımız sey cok basıt yanlızca bı program indiriyoruz (spyware gıbı) bı tarama yaptırıyoruz o buluo ama bende avast wardı bulamadı ben baska bı programla yukledım spyware doctor dıe gercekten ii bı program ıstıyen lursa solesın lınkını bulup werebılırım
|
||
|
||
| virüs tartaması mı yaptın yani? | ||
|
||
| eet ole cokta uzun surmuo | ||
|
||
| kaspersky kullanıyorum ben gayet güzel..ama sen linki verirsen yinede iyi olur... teşekkürler |
||