|
||
| fifayı cdsiz çalıstırmak için istiyorsanız bunu kullanın(kendi uploadım ben kullanıorm.) işte link: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap rar pass:forumaniacs |
||
|
||
mustafa_m eğer bu konu alıntıysa lütfen alıntı olduğunu belirt.
|
||
|
||
Kendi Uploaduna keşke şifresine forumsn.com koysaydın. Teşekkürler
|
||
|
||
| ABİ BUNUN ŞİFRESİ NEYAAA BİRİ CVB YAZSIN | ||
|
||
ABİ BUNUN ŞİFRESİ NEYAAA BİRİ CVB YAZSIN Yukarıda Belirtilmiş... rar pass: forumaniacs
|
||
|
||
| ABİ ÇALIŞMIYOYA BU PROĞRAM HATA VERİYOOO | ||
|
||
Nasıl Bir Hata
|
||
|
||
| PROĞRAMI KURUCAĞIM ŞİFREYİ YAZIYORUMM HATARAPORU İSİTOYOO YARDIMCI OLURSANINZ SEVİNİRİM VALLA | ||
|
||
| Arkadaşım Sanırım Şifre Yanlış Olabilir. Ekleyen Arkadaş şifresini koymuş ama sanırım yanlış. Eğer Başka Bir Dosya Bulabilirsem Buraya Eklerim. | ||
|
||
| şifre doğruyaa beni oku dosyasını açıyorum ordayazıyoki oyunu direk bukısayoldan çalıştır :http://forumaniacs21.forumlari.or | ||
|
||
Birde Bunu Dene Arkadaşım Şifre Yok ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ya ilgilendiğiniz için sağoılun ama buda hata veriyoryaaa bunlar niye hata raporu veirryoki | ||
|
||
| Winrardan Çıkartırken Mi Hata Veriyor ? Dosyayı Seçin Dizine Çıkart Diyin Ve Masaüstüne Çıkartın. Daha Sonra Oyunun Kurulu Olan Dizine Kopyalayın. Fifa2007 simgesinin üzerinde sağ tılayıp Özellikler Hedef Bul Diyin Bir Klasör Açılacaktır. Oraya Kopyalayıp Tekrar Dene. | ||
|
||
| winrardan dosyayı çıkartıkrken hatabveriyo deenedim ama olmuyo hataveriy.dedğiniz yöntemide kullandım ama olmuyo |
||
|
||
Arkadaşım Birde Winrar Dosyasını Açmadan Üzerinde Sağ Tıklayıp Buraya Çıkart Diyin...Öyle Deneyin. Ben Denedim Sorun Yok. Belki İndirirken Eksik İnmiş Olabilr. Hata İsmini Söylersen Daha İyi Yardımcı Olabilirim...
|
||