|
||
![]() Resimdeki Gibi Foruma atılan mesajlar bu şekilde görünecek. Gerekli Olan Programlar; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yapmanız Gerekenler; Öncelikle yukarıda verilen linklerden gerekli olanları indiriyoruz ve kuruyoruz. Rssreader scriptini indirdikten sonra çift tıklayıp kabul edip kuruyoruz. Daha sonra aşağıdaki işlemleri yapıp ayarlar bölümüne giriyoruz. ![]() Gelen Ekrana ADD Diyoruz...Ve ![]() Numaralandırılmış Bölümlerde ; 1) FoRuMsN Rss Linki Girin Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap2) Tıklayın ve Sağdaki Bölümde Done Göründüğünde çalışıyor demektir 3) Bu bölümde Foruma Girerken kullandığınız Nick'i ve şifrenizi yazınız. 4) Görünmesini istediğiniz Başlık 5) Nasıl Görüneceğini Buradan ayarlayabilirsiniz. 6) Tıkladığınızda yapacak görev 7) Güncellenme aralığı ( İsteğe Bağlı ) Add Diyerek ayarları ekliyoruz...![]() Feed Viewer' den Bir Görüntü... ![]() [/COLOR][/I][/B] |
||
|
||
| Gerçekten çok güzel olmuş emeğin için teşekkürler ™ JคςкคL ™ | ||
|
||
| ben yapamadım ya | ||
|
||
| zor birşeye benzio ben yapam kesin | ||
|
||
| Teşekkürler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap indirdim Kurdum Saol Walla Süper Bi Eklenti
|
||
|
||
Bu gerçekten güzel oldu emeğine sağlık.
|
||
|
||
çok güsel ama beceremedim ben bunu yaa
|
||