|
||
arkadaşlarrr benn startup diye bir program indirdim bidaa silemedm program ekle kaldırdan programı kaldırdım üstüne üstlük kendisini de sildim ama hala gitmedi dosya falan indirmeye kalktığımda o pogram çıkıyor karşıma indirebmiyorum birde ingilizce olunca çok kötü oluyor ne olur yardıımcı olun bu programı nasıl yok edebilirim![]() BU ARADA ARKADAŞLAR PROGRAMI DEDİĞİM GİBİ KALDIRIP SİLMEME RAĞMEN BAŞLAT MENÜSÜNÜ AÇIP TÜM PROGRAMLARA TIKLADIĞINDA DOSYANIN İSMİ VAR TIKLIYORSUN BOŞ YAZIYO ACİL OLARAK YARDIMA İHTİYACIM WAR
|
||
|
||
| yardımcı olmak isterdim ama bende bilemedim zaten anlamamda öle startup işlerinden filan | ||
|
||
| PROGRAM ADI TAM OLARAK STARDOWLNOADER LÜTFEN YAZINNNN Gönderildi: 16 Haziran 2007 14:23:07 AMA HADİ ARKADAŞLARR YARIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ESİRGEMEYİN YARDIMLARINIZI ![]() ![]() Gönderildi: 16 Haziran 2007 14:31:02 ANLAŞILDI KMSE CEVAP VERMİYECEK YARDIM ETMİYECEK NAPALIM TAMAM YİNE DE SAĞOLUN
|
||
|
||
| Öncelikle Konu Başlığını Değiştirin. Sorunun İsmini Konu başlığında yazarsanız size yardım eden daha çok kişi olacaktır. İkinci Olarak Mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayınız ve flood yapmayınız. Sorununuza gelince sorununuzu Uninstaller programları yardımcı olacaktır. " Uninstaller veya Uninstal " aratarak çeşitli alternatifler bulabilirsiniz. | ||
|
||
| öNcelikle Neden 10 Dakikada Bir Yardım Edin Diyorsun..Atlı Mı Kovalıyor Seni?..Ayrıca Tüm Herşeyi Büyük Harfle Yazmak Yasaktır Dikkat Et Lütfen Biraz..10 Dakikada Bir Yardım Edin Yazarsan Kimse Yardım Etmez..Belki Bilen Kişiler Sitede Yoklar Veya Meşguller..Lütfen Biraz Dikkatli oLalım Ve Konuya uYgun Konu Başlıqı Yazalım.. Soruna Gelince..Program Ekle Kaldırdan Kaldırdım Demişsin..Belki Başka Bir Yerde Dosyası Mevcuttur öRneğin Bir Harddiski iKiYe Böldüysen c ve d oLarak c'den Sildiğin Zaman d'de de oLabilir Ve Çalışmasına Devam Edebilir..Veya Sildiğinde Bilgisayarı Yeniden Başlatmamışsındır Ve Program Hala iŞlevini Sürdürüyordur..Saatin Yanından Simgesi Varsa oRadanda Kapatabilirsin Ve Başlat/Tüm Programlar/Başlangıc'tanda Bilgisayar Açıldıqında Açılmasını Engelleyebilirsin..Bunun Dışında Jackal'ın Dediği Gibi Yapabilirsin..Hiçbiri oLmassa At Bir Format Kurtul ![]() Kolay Gelsin..Ve Biraz Dikkatli oLalım Lütfen..Acele iŞe Şeytan Karışır
|
||
|
||
| arkadaşım programı ekle kaldırdan kaldıramadıysan çalıştıra regedit yaz ordan programı ara ve gerekli dosyaları kaldır buda sonıç vermezse pc yi güvenli modda başlat c:/windows tan programın exe dosyalarını kaldır bu sonuç verir hadi saygılar... | ||