|
||
Windows Live Messenger 8.5 Resmi BETA İngilizce Update 1 GÜNCELLEME: Beta Sürümünün İnternete Sızmasından sonra Microsoft yetkileri boş durmamış ve BETA sürümlerini yayınlayarak Resmi olarak BETA sürümünü bizlere sundular. Bu Sürümde sadece İngilizce mevcuttur. Dilerseniz hazırladığımız TÜRKÇE paketi üstüne kurabilir veya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapdosyayı Messengerin Kurulu olduğu dizine atıp Türkçeye çevirebilirsiniz... Download: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap (İngilizce) Windows Live Messenger 8.5 BETA TR WLM’ın 8.1 sürümün çıkmasının üzerinden 4 ay gibi bir süre geçmesinin ardından, şuan Beta aşamasında olan 8.5 sürümü yakın bir zamanda indirilmeye sunulacak...Windows Live Messenger 8.5 BETA Türkçe , Internet'e bir Microsoft çalışanı tarafından sızdırılan İspanyolca Windows Live Messenger 8.5.1235.0517 BETA sürümü kullanılarak WwW.ForuMSN.CoM tarafından sizler için Yapılmıştır... Tarafımızca Test Edilmiş Olup herhangi bir güvenlik açığı içermemektedir ve kullanılabilir durumdadır. Gönül rahatlığı içinde indirip kurabilirsiniz. Aynı anda Windows Live Messenger 8.1 ile de uyum içerisinde olup birlikte çalıştırılabilir. Dilerseniz kaldırmak istediğinizde Program Ekle / Kaldır 'dan rahatça kalırabilirsiniz... Not: Windows Live Messenger 8.5 BETA Türkçe Çoklu Msn yamasına sahiptir. Dilediğiniz kadar WLM 8.5 BETA TR açabilirsiniz. Diğer Eklentilerle tam olarak uyumlu olmadığı için Messenger Live Plus! ile kısmen, diğerleri için uyumlu çalışmamaktadır. Program dizini değiştiği için bu sürümde Plus! çalışmıyor. Diğer Eklentiler için yapmanız gerekenler. Messenger Live Plus! için ; C:\Program Files\MSN Messenger altında ki msimg32.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne atıp, Messenger’ı yeniden başlatın. Discovery Live için ; C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki VERSION.dll ve WINHTTP.dll dosyalarını C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın. Messengeri yeniden başlatın. StuffPlug 3 için ; C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki msacm32.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın. Messengeri yeniden başlatın. Not:WLM 8.5 BETA ile uyumlu Eklentiler Çıktıkça Konunun Altına Eklenecektir... Ekran Görüntüleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Not: RAR Dosyası Şifre Korumalıdır. Şifresi; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Windows Live Messenger 8.5 BETA Türkçe ile Uyumlu Mesenger Plus! Live Eklentisine Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ulaşabilirsiniz... Windows Live Messenger 8.5 BETA ile Uyumlu Çoklu Oturum Yamasına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ulaşabilirsiniz... Not: ForuMSN.CoM Tarafından Hazırlanan Paketde Çoklu oturum yaması mevcuttur... Reklam Bannerları ve istenmeyen tüm bölümleri istediğiniz gibi kaldırabilceğiniz A-Patch yamasına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ulaşabilirsiniz... Reklam Bannerları ve istenmeyen tüm bölümleri istediğiniz gibi kaldırabilceğiniz Mess Patch yamasına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ulaşabilirsiniz... |
||
|
||
Teşekkürler.. JaCKaL Güzel yapmışın MSN 8.5 i
|
||
|
||
| Paylaşım İçin Teşekkürler JaCKaL Umarım En Kısa Zamanda Diğer Eksikliklerde Giderilir... | ||
|
||
Teşekkürler.. JaCKaL Güzel yapmışın MSN 8.5 i Kurulum Paketi Badboy Tarafından Hazırlanmıştır. Kendisine Tekrar Teşekkür Ediyorum... Paylaşım İçin Teşekkürler JaCKaL Umarım En Kısa Zamanda Diğer Eksikliklerde Giderilir... Umarım Yağmur. Zaten Beta Versiyon Olduğu İçin Eksiklerin olması doğal.
|
||
|
||
teşekkürler jackal kurdum bile
|
||
|
||
| yükledim ama sirenacm.dll die bir dll eksikliği yüzünden açamıyorum . sorunu nasıl giderebiliriz ? :S Ya da bana vista ile uyumlu bir messenger önerir msiniz arkadaşlar ? |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İndireceğin Dosyayı C:\WINDOWS\system32 dizinine çıkartın ( kopyalayın ). Tekrar deneyin... Vista ile uyumlu WL Messenger i bu konuda bulabilirsiniz.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Beta oLduğu iÇin Şuan Güncellemeyi Düşünmüyorum..Teşekkürler Kardeşim..
|
||
|
||
| Herşeyi çok muhteşem payLaşım için teşekkürLer =) | ||
|
||
| Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık teşekkürler | ||
|
||
paylasım için saol
|
||
|
||
| paylaşımın için teşekkürler | ||
|
||
| emeğine sağlık dostum | ||
|
||
| Windows Live Messenger 8.5 Resmi BETA İngilizce GÜNCELLEME: Beta Sürümünün İnternete Sızmasından sonra Microsoft yetkileri boş durmamış ve BETA sürümlerini yayınlayarak Resmi olarak BETA sürümünü bizlere sundular. Bu Sürümde sadece İngilizce mevcuttur. Dilerseniz hazırladığımız TÜRKÇE paketi üstüne kurabilir veya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap dosyayı Messengerin Kurulu olduğu dizine atıp Türkçeye çevirebilirsiniz... Download: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap (İngilizce) |
||
|
||
| teşekkurler | ||