|
||
slm arkadaşlar lime wire birden bire çalışmamaya başiladı açılmıyo neden olabilir bu sornun ortadan nasıl kaldırablirm arkadaşlar çok gerekli acil
|
||
|
||
| Ayarları ile Oynanmış. Olabilir. Veya Güvenlik Duvarı İzinlerini Kaldırmış Olabilirsiniz. Programı Tamamen kaldırıp. Tekrar Kurunuz. | ||
|
||
| hepsini yaptım ama yinede çalıştırmadı güvenlik duvarı ayarlarından prg tekrar kurmaya kadar ama yine olmuyo hemn bi kaç kez tekrar indirdim ama olmuyo | ||
|
||
hepsini yaptım ama yinede çalıştırmadı güvenlik duvarı ayarlarından prg tekrar kurmaya kadar ama yine olmuyo hemn bi kaç kez tekrar indirdim ama olmuyo Tam olarak yaşadığınız sorun nedir? Program hata verip kapanıo mu? Yoksa download işlemimi gerçekleşmiyor?
|
||
|
||
| Programı Açabiliyor musun yoksa Dosya indirirken mi sorun oluyor. ? | ||
|
||
| prg kuruyorum ama masaüstündeki simgeye tıklıyorum ama prg açılmıyo açılışında prg ismi ve amplemi varya işte o çıkıyon gerisi yok hiçbirşelikde | ||
|
||
| Sisteminizde JaVa yüklümü ? Limewire kurulumunda sistemde kurulu java yoksa sizin yerinize kuruyor. Kurma Sırasında hata olmuş olabilir...Java Yüklü değilse kurun... | ||
|
||
| Bazen Limeware iConu Saatin Yan Kısmında Gizli oLarak Durabiliyor..Simgeye Basınca Programda Açılmıyor..Saatin Yanında Limeware iconu oLup oLmadığına Dikkat Ettiniz mi? Ayrıca Programı Çalıştırdığınızda o Küçük Sayfa Çıktığında Farklı Bi Sayfa Açmadan Beklemeyi Deneyin..Bazen Limeware'yi Açtığınızda o Kısım Dolarken Başka Bir Sayfa (İE Veya Herhangi Bir Dosya) Açtığınızda Altta Takılı Kalabiliyor..Jackal'ın Dediği Gibi Java Yüklümü oNuda Kontrol Edin Lütfen..Bunlar Haricinde Program Açılmıyorsa Sanırım Yapabileceğimiz Pek Birşey Yok Gibi..
|
||
|
||
slm benim limewire açılıyo ama indirmiyo neden acaba ya
|
||
|
||
| Hangi siteden indiriyorsunuz ? Sitede sorun olabilir... | ||