|
||
tabiki kardes ne demek, silmistim ama senin icin yeniden buldum... Ama bu 9.o in yamasi, istersen digerinede bakarim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap gule gule kullan tşkler ama şu an tıkladım sayfa görüntülenemiyor çıktı? hemenpaylastan gelen şu anlık bir sorun mu vardır sence,link çıkıyor mu sende? |
||
|
||
| link hala calisiyor tuelza , istersen bir daha dene.. | ||
|
||
| değerli arkadaşım; ben 8'i yükledim ama propram çalışmıyor.Activite filan yazıyor. Acaba crektenmi. Crek nasıl yapılıyor,anlatırmısın. Ben çok acemiyim. | ||
|
||
| pohotoshop 8.1 nasıl ve nasıl kulnalır turkce yaması varmı ve nasıl buluruz bır yardım edın lutfen |
||
|
||
Arkadaşlarr söylediklerinizden kafam karıstı vallla![]() Şimdi burdaki linklerle bu program çalışıomu? Bende linkleri tam verin. Aha bu photoshop, Bu Türkçe yaması, Ahan bu da seriali diyin. Şimdi yüklicem bi sorun olur die endişe ediorum valla.
|
||
|
||
| Şu konuyu takip edin isterseniz. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| slm seial indiremiyorum yardımcı olurmusunuz | ||
|
||
slm seial indiremiyorum yardımcı olurmusunuz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bu konunun linkleri kırılmış. Konuyu kilitliyorum. Üstte ki linkten ulaşabilirsiniz yeni sürüme. |
||