|
||
Photoshop 8.1[Full Versiyonu] ![]() ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Adobe PhotoShop CS2 9.0 FinaL +türkçe yama+serial ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| eline sağlık birde kullanmasını becerebilsek
|
||
|
||
eline sağlık birde kullanmasını becerebilsek ![]() çok doğruu
|
||
|
||
yaa ben yükledim ama yükeldikten sonra kurdum açarken bu çıktı try e tıklanmıo
|
||
|
||
| İki sorum olcak... Birincisi bu programı daha önce yüklemişmiydin? İkincisi şuanda hangisini yükledin? |
||
|
||
| bende zaten yüklü photoshop o yüzden yüklemedim ama denedim link sağlam mı diye sizler için bu konuyu ekledim isteyen yüklesin olmayanlar indirsin diye |
||
|
||
İki sorum olcak... evet daha önceden yüklemiştim badboy onunla bi ilgisi mi var??
Birincisi bu programı daha önce yüklemişmiydin? İkincisi şuanda hangisini yükledin? |
||
|
||
İki sorum olcak... evet daha önceden yüklemiştim badboy onunla bi ilgisi mi var??Birincisi bu programı daha önce yüklemişmiydin? İkincisi şuanda hangisini yükledin? |
||
|
||
nerden bulcazz
|
||
|
||
nerden bulcazz ![]() Hangi versiyonu yükledin? |
||