|
||
| çok ilginç bi problemim var çok saçma geldi ama buyuk bi problem 2 tane msn adresim var bitanesi olesine yedekte duruo digerinde bi suru arkadasım fln war her nys arkadasımın bol oldugu adresi acmaya calışıyorum pc donuyo fare bile oynamıo pcyi tekrar acıyorum yedekte dduran adresimi kullnıyorum gayet normal bi şklde acılıo oturumu kapatıyrm sorunlu adresimi acıyorum gene donuyo pc bi de donarken kasadan tık sesi gelio bi bilgisayarjı arkadasıma sordum kendi pcsinden girdi onda acabldi oturum ama neden bnm pcimde bole bişi olduguna anlam weremedik virus taraması yaptım saglam cıktı lutfen yardım eder misiniz? |
||
|
||
Sisteminiz Yavaş oLabilir Ve Msn'nizdeki Kişiler Yüzünden Bilgisayarınız Kilitleniyor oLabilir..Benim öNerim Bilgisayarınızdaki Fazla Programları Silip Bilgisayarınız iÇin Yer Açmak Ve Performansını Arttırmak..Böylece Donma Problemini Düzeltebilirsin..
|
||
|
||
dediim gibi dier msn adresimi acabiliyorum aynı pcden ama asıl bana lazım olan pat die kitlenio kafaı yijem
|
||
|
||
Dediklerimi Yaptınmı Çünkü Diğer Msn Adresimde Pek Kişi Yok Demişsin..Büyük iHtimal İle İçerisindeki Kişiler Pc'yi Kasıyor
|
||
|
||
kardeş 150 mblık program sildim tık yok yaw
|
||
|
||
| Hayır Hayır..Başka Bir Bilgisayardan Msn'deki Kişileride Düzenlemeyi Denedin mi.? Yedekleyip Açılan Msn Adresine At Hiç oLmadı..
|
||
|
||
| c:\Documents and Settings\KULLANICI ADIN\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ Yukarıda belirtilen klasör içinde ne var ne yok silip tekrar deneyin... |
||
|
||
c:\Documents and Settings\KULLANICI ADIN\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ kardeş sildim içindeki hepsini ama bana mısın demediYukarıda belirtilen klasör içinde ne var ne yok silip tekrar deneyin... diğer pclerde açıo lanet şey ama bnim pcde donduruo ya
|
||
|
||
Hayır Hayır..Başka Bir Bilgisayardan Msn'deki Kişileride Düzenlemeyi Denedin mi.? Yedekleyip Açılan Msn Adresine At Hiç oLmadı.. ![]() Ozan' ın dediklerini uyguladınız Mı ? |
||
|
||
| denemedim baska bi pcye gecince denicem haber veririm size Gönderildi: 24 Mayıs 2007 09:38:58 bu arada pratik bi yedekleme yolu var mı bi messengerdan baska bi messengera? |
||